ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:22
 

Δικηγορικός Σύλλογος: Εξηγήσεις από τον Ν. Κληρίδη για τις δηλώσεις του

Ζητά από τον δικηγόρο Νίκο Κληρίδη να δώσει γραπτώς εξηγήσεις για τις δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί για τις σχέσεις συγγενών δικαστών

Newsroom K

Εξηγήσεις από τον δικηγόρο Νίκο Κληρίδη για τις δηλώσεις του σε σχέση με το Ανώτατο Δικαστήριο, ζητά ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Δώρος Ιωαννίδης, με σημερινή επιστολή του, ζητά από τον δικηγόρο Νίκο Κληρίδη να δώσει γραπτώς εξηγήσεις για τις δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί για τις σχέσεις συγγενών δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου με συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τράπεζες.

Να επισημανθεί ότι, στην συγκεκριμένη επιστολή δεν αναφέρετε ούτε το όνομα του δικηγορικού γραφείου, ούτε αναλυτικά ποιες είναι οι δηλώσεις του κ. Κληρίδη όπως επίσης δεν δίδεται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κατά το οποίο θα πρέπει να προσκομίσει τα στοιχεία.

Σε επικοινωνία της «Κ» με τον κ. Νίκο Κληρίδη τόνισε πως οπωσδήποτε θα απαντήσει γι’ αυτό και επί του παρόντος δεν θα προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Αναφερόμαστε σε δηλώσεις σας που έχουν γίνει, σε σχέση με τον επηρεασμό της δικαιοσύνης από συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, αλλά και στις αναρτήσεις σας για το ίδιο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με την παρούσα καλείσθε όπως επεξηγήσετε και δώστε στοιχεία για τα όσα έχετε αναφέρει.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και καθηκόντως στα πλαίσια της δεοντολογίας μας και στα πλαίσια της σωστής απονομής της δικαιοσύνης είναι υποχρέωση σας να δώσετε της αναγκαίες εξηγήσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Κανονίστε αλλόναν άριστον!»
christopher  |  11:45

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:16

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!°°»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:14

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X