ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έφοδος της αστυνομίας σε υποστατικό στην Λευκωσία

Χειροπέδες στο διευθυντή του υποστατικού και στο συνιδιοκτήτη

Newsroom K

Υπόθεση ανυπακοής σε διάταγμα Δικαστηρίου διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας, εναντίον τεσσάρων προσώπων ηλικίας 29, 33, 29 και 35 χρόνων.

Συγκεκριμένα, γύρω 5.00 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο σε υποστατικό στην Λευκωσία, το οποίο εντόπισαν να βρίσκεται σε λειτουργία, κατά παράβαση Δικαστικού διατάγματος, το οποίο είχε εκδοθεί την περασμένη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και προνοούσε την αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

Στο υποστατικό εντοπίστηκαν κατά τον έλεγχο ο 29χρονος συνιδιοκτήτης του, καθώς και άλλα πέντε πρόσωπα ηλικίας 29, 33, 35, 19 και 27 χρόνων. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των έξι προσώπων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι 33χρονος, 35χρονος και 29χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στις 11 χθες το βράδυ. Ελεύθεροι αφέθηκαν επίσης ο 19χρονος και ο 27χρονος, αφού εναντίον τους δεν διαπιστώθηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 29χρονος συνιδιοκτήτης του υποστατικού τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Στο εν λόγω υποστατικό είχε επίσης διεξαχθεί έλεγχος από μέλη της Αστυνομίας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά από πληροφορία ότι το υποστατικό βρισκόταν σε λειτουργία, κατά παράβαση του Δικαστικού διατάγματος αναστολής της λειτουργίας του.

Κατά τον έλεγχο το βράδυ της Παρασκευής, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το υποστατικό να βρίσκεται σε λειτουργία και να εξυπηρετεί περίπου 20 πρόσωπα.

Μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας, το υποστατικό έκλεισε και ο διευθυντής του συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ οι παρευρισκόμενοι, κλήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό για κατάθεση.

Με το πέρας των εξετάσεων, γύρω στις 6.55 χθες το πρωί, ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά τις δύο υποθέσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Άμεση Ανάλυση: Η διαπόμπευση της Δικαιοσύνης και το μαντολίνο του Νικολάτου

«Ακόμα μια περίπτωση πολιτικοοικονομικής/θεσμικής αιμομιξίας. Με αποδέκτη το βαθύτατα ελλειμματικό γνωστό ...»
Sting  |  00:30

Άμεση Ανάλυση: Η διαπόμπευση της Δικαιοσύνης και το μαντολίνο του Νικολάτου

«Ακόμα μια περίπτωση πολιτικοοικονομικής/θεσμικής αιμομιξίας. Με αποδέκτη το βαθύτατα ελλειμματικό γνωστό ...»
Sting  |  00:29

Άμεση Ανάλυση: Η διαπόμπευση της Δικαιοσύνης και το μαντολίνο του Νικολάτου

«Οχι να παραιτη8ει μονο -- αν εκαμε παραπτωμα, να κατηγορη8ει... Αρκετα με "παραιτουμαι, παιρνω οτι πηρα ...»
τικ τακ  |  21:35

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X