ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:10
 

Κατέθεσαν οι φωτογράφοι για το διπλό φονικό

Εκ νέου στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας οι τέσσερις κατηγορούμενοι

Newsroom K

Στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας βρέθηκαν εκ νέου οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση της δίκης του διπλού φονικού στον Στρόβολο, για την κυρίως δίκη με την παρουσίαση τεσσάρων φωτογράφων, μετά την απόσυρση των ενστάσεων του δικηγόρου του Τζιωνή, Αντρέα Αναστασίου.

Πρώτη μαρτυρία από τον φωτογράφο Αντρέα Δανιήλ του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο οποίος κατέθεσε ότι έλαβε αριθμό φωτογραφιών σε σχέση με την υπόθεση τις οποίες έστειλε στο εργαστήριο. Ο Αντρέας Δανιήλ ανέφερε ότι έλαβε φωτογραφίες από τη σκηνή του φόνου καθώς και φωτογραφίες μετά από υπόδειξη της Σάρας Σιάμς στην οδό Κέρκυρας 2 στην Αγλαντζιά.

Στη συνέχεια κατέθεσε ο επόμενος μάρτυρας ο φωτογράφος του ΥΠΕΓΕ, αστυφύλακας, Μιχάλης Γεωργίου, ο οποίος παρέδωσε στο δικαστήριο βιβλιάρια με φωτογραφίες που λήφθηκαν φωτογραφίες στην οδό Ζαλόγγου. Ο δικηγόρος υπεράσπισης ρώτησε εαν τις φωτογραφίες τις λάμβαναν οι φωτογράφοι μετά από υποδείξεις των ιατροδικαστών, λαμβάνοντας καταφατική απάντηση από τον μάρτυρα.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Ανδρέας Αναστασίου έκανε ένσταση σε σχέση με τα δείγματα των εγκληματολογικών ερευνών και η διαδικασία των καταθέσεων στο δικαστήριο διακόπηκε προσωρινά.

Με την επανέναρξη της δίκης, ο κ. Ιωάννου απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις της υπεράσπισης και ολοκλήρωσε την κατάθεσή του.

Επόμενη δικάσιμος στις 4 Ιανουαρίου 2019, όπου αναμένεται να καταθέσουν επτά μάρτυρες

Εκτός από τον Τζιωνή, κατηγορούμενοι στην υπόθεση της στεγερής δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου στον Στρόβολο, είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού, η Σάρα Σιάμς και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν δηλώσει μη παραδοχή και στις επτά συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X