ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:28
 

Ισραηλινό ενδιαφέρον για ανάπτυξη συνεργασιών με το ΙΝΓΚ

O Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΝΓΚ Λεωνίδας Φυλακτού ενημέρωσε τον κ. Ρέβελ για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του Ινστιτούτου

Newsroom K

Έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) με αντίστοιχους οργανισμούς του Ισραήλ σε θέματα καινοτομίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, επέδειξε ο Πρεσβευτής του Ισραήλ στην Κύπρο Σάμι Ρέβελ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΝΓΚ, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Ινστιτούτο, ο ισραηλινός διπλωμάτης ενημερώθηκε για τις εργασίες που διεξάγει το Ινστιτούτο στους τρεις τομείς δραστηριότητάς του, που είναι η έρευνα, οι υπηρεσίες και η εκπαίδευση.

Προστίθεται ότι ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του ΙΝΓΚ Λεωνίδας Φυλακτού ενημέρωσε τον κ. Ρέβελ για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα του Ινστιτούτου, αλλά και τις μεταπτυχιακές σπουδές που προσφέρει η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου στους τομείς της νευρολογίας, γενετικής και βιοϊατρικών επιστημών.

«Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους ασθενείς, κάτι το οποίο πετυχαίνουμε, πέραν από την προσφορά των υπηρεσιών μας, οι οποίες είναι μοναδικές στην Κύπρο, με την ανάπτυξη έρευνας και παροχή ακαδημαϊκών προγραμμάτων τα οποία λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε ο Καθηγητής Φυλακτού, επισημαίνοντας ότι συνεργασίες με ανάλογα κέντρα του Ισραήλ θα βοηθούσε προς αυτό τον σκοπό.

Ο Ισραηλινός Πρέσβης, αναγνωρίζοντας το ψηλό επίπεδο των δραστηριοτήτων του ΙΝΓΚ και το γεγονός ότι οι δύο χώρες έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, είπε ότι θα βοηθήσει στην προώθηση του Ινστιτούτου για ανάπτυξη συνεργασιών με παρόμοια ινστιτούτα του Ισραήλ, κυρίως σε τομείς καινοτομίας στην έρευνα και εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Ακιντζί: Το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε

«Μην τα μασάς ρε μεγάλε θα σου κόψει τον μισθό σου ο Ερντογκάν;»
Mitsos  |  13:36

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ περιμένει από όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές δίκαιο

«Ακόμη μια κοτούλα μίλησε. Έχεις κότσια κύριε, δείξε τα, αν όχι πήγαινα στο κοτέτσι σου!!! »
ΑΚΑ  |  08:53

Άρθρο Τσαβούσογλου στους NYT: Γιατί η Τουρκία πολεμά στη Συρία

«Για τον Τσαβούσογλου όσοι αντιτίθενται στα σχέδια της Τουρκίας είναι τρομοκράτες. Τώρα πρόσθεσαν στη ...»
ΑΚΑ  |  08:51

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X