ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λύπη για τις τοποθετήσεις του υπουργού Υγείας, εκφράζει η ΠΑΣΥΚΙ

Καλεί τον υπουργό Υγείας, όπως αποφεύγει άτοπες και άκαιρες τοποθετήσεις οι οποίες στοχεύουν στην δημιουργία αρνητικών επικοινωνιακών εντυπώσεων εναντίον των ιατρών

Newsroom K

Η ΠΑΣΥΚΙ με ανακοίνωσή της εκφράζει λύπη για τις τοποθετήσεις του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, σημειώνοντας ότι «δυναμιτίζουν το διάλογο».

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΚΙ εκφράζει «την λύπη της διότι παρόλες τις προσπάθειες της να κατέβουν οι τόνοι γύρω από τα θέματα της υγείας, ενόψει και της έναρξη διαλόγου, οι τοποθετήσεις από πλευράς του Υπουργού Υγείας, δυναμιτίζουν τον διάλογο, απαξιώνοντας και μειώνοντας το κύρος των ιατρών του Δημοσίου».

Καλεί «άμεσα τον έντιμο Υπουργό Υγείας, όπως αποφεύγει άτοπες και άκαιρες τοποθετήσεις οι οποίες στοχεύουν στην δημιουργία αρνητικών επικοινωνιακών εντυπώσεων εναντίον των ιατρών του Δημοσίου».

Πληροφορεί «τον έντιμο Υπουργό Υγείας ότι αναφορικά με το θέμα του δεκασμού, χρηματισμού και δωροδοκίας των δημοσίων υπαλλήλων, η κείμενη εν ισχύ Νομοθεσία, την ρυθμίζει ποινικά». Η ΠΑΣΥΚΙ, προστίθεται, «καταδικάζει απερίφραστα τέτοια αήθη φαινόμενα παραβίασης της νομοθεσίας, όπου και αν παρατηρούνται».

«Ως ο πολιτικός μας προϊστάμενος και εργοδότης μας, θα ήταν σοφόν και πρέπον να προχωρούσατε στην άμεση ενημέρωση και πληροφόρηση του πρόεδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας για το περιεχόμενο της Συμφωνίας της 28ης Ιουλίου 2017 μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΥΚΙ, αναφορικά με την αξιολόγηση των ιατρών», αναφέρεται.

Επίσης, προστίθεται, «θεωρούμε ότι είναι καθήκον σας, όπως απαντήσετε ως ο πολιτικός μας προϊστάμενος, σε συγκεκριμένο βουλευτή, ο οποίος με ρατσιστικό τρόπο έχει κάνει αναφορά σε μεγάλη μερίδα ιατρών, απαξιώνοντας τις γνώσεις τους και την επάρκεια τους με βάση τις χώρες φοίτησης τους. Χώρες με μεγάλη ιστορία στην ιατρική και όχι μόνο».

«Είναι το ελάχιστο που αναμένουμε και απαιτούμε από τον πολιτικό μας προϊστάμενο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΣΥΚΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Εξαγγελία και άλλων μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών στα σχολεία από το ΥΠΠ

«Την τσαπατσουλιά στην τσαπατσουλιά οι άριστοι των αρίστων ονομάζουν …πρόσθετα μέτρα!!! »
Ai Em  |  11:53

Το απίστευτο θρίλερ με τον Τζαμάλ Κασόγκι

«Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο πιο βάρβαρο, απάνθρωπο καθεστώς από αυτό της Σαουδικής Αραβίας. Κάθε ...»
CGA  |  10:23

Ανεβαίνει η ένταση με αντεγκλήσεις, εν μέσω αναμονής, για κυπριακό

«Οσο και να θελει ο Ερντογαν και η τουρκικη ηγεσια να ξεφορτωθει το κυπριακο, μορει να το κανει μονο ...»
Γιωτας  |  03:57

Ξέμεινε από αξιωματικούς το τουρκικό πολεμικό ναυτικό

«Ενώ το δικό μας ναυτικό είναι πλήρες από αξιωματικούς που εισάγει 10 δοκίμους κάθε χρόνο και οι παραιτήσεις ...»
ΠολεμιστήςΤηςΚαρέκλας  |  16:49

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση