ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξετάσεων διορισίμων στην Eκπαίδευση

Μέχρι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου το δικαίωμα πληρωμής τελών από τους ενδιαφερόμενους

Newsroom K

Ξεκίνησε από την Τετάρτη (09/10) η διαδικασία πληρωμών από ενδιαφερόμενους για να αποκτήσουν δικαίωμα εξέτασης στις γραπτές εξετάσεις του Νέου Συστήματος Διορισμών στην Εκπαίδευση. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε και το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων, οι οποίες ξεκινούν στις 16 Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 07 Δεκεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εξετάσεων ως αρμόδια αρχή, η πληρωμή των τελών ξεκινά την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι μέχρι και την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί κάποιος να προχωρήσει στην πληρωμή του τέλους της εξέτασης είναι να έχει ήδη κάνει αίτηση συμμετοχής στις Γραπτές Εξετάσεις του Νέου Συστήματος Διορισμών στην Εκπαίδευση.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής του απαραίτητου τέλους, η Υπηρεσία Εξετάσεων αναφέρει πως αυτή μπορεί να γίνει με δυο τρόπους, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

1)Μέσω της JCC Smart (νοουμένου ότι έχει ενεργό προσωπικό λογαριασμό) στον ιστότοπο ακολουθώντας την εξής πλοήγηση: Οργανισμοί / Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας-Υπηρεσία Εξετάσεων. (Με την ολοκλήρωση της πληρωμής μέσω της JCC Smart, δημιουργείται απόδειξη πληρωμής σε μορφή pdf, την οποία οι υποψήφιοι πρέπει να τυπώσουν και να φυλάξουν).
2) Μέσων οποιουδήποτε υποκατάστηματος των εμπορικών τραπεζών της Κύπρου, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πληρωμής που υπάρχει στο αντίγραφο της αίτησης.

Επισημαίνεται επιπρόσθετα πως για οποιεσδήποτε εξελίξεις και ενημέρωση, λειτουργεί ειδικός ιστότοπος, ως επίσης και τηλεφωνικά κέντρα (22582933, 22582934 και 80008844).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση