ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:00
 

Αναμνηστική πλακέτα έδωσε ο Δήμ. Λάρνακας στην μαθήτρια Χαρά Φωκά

Πήρε το πρώτο βραβείο του 47ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Συγγραφής Επιστολών για νεαρά άτομα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Αναμνηστική πλακέτα επέδωσε χθες ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας στη μαθήτρια του Γυμνασίου Δροσιάς Λάρνακας, Χαρά Φωκά, η οποία πήρε το πρώτο βραβείο του 47ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Συγγραφής Επιστολών για νεαρά άτομα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος υποδέχτηκε χθες στο Δημοτικό Μέγαρο την μαθήτρια Χαρά Φωκά, η οποία εξασφάλισε ανάμεσα σε πάνω από ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες, το πρώτο βραβείο του 47ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Συγγραφής Επιστολών για νεαρά άτομα.

Ο κ. Βύρας συνεχάρη τόσο την Χαρά όσο και τους γονείς της και της παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας, της ευχήθηκε καλή συνέχεια και επιτυχία στο μέλλον και ανάφερε μεταξύ άλλων ότι, «όλες οι διακρίσεις είναι σημαντικές. Η διάκριση της Χαράς είναι ξεχωριστά σημαντική γιατί έχει καταφέρει να εξασφαλίσει το πρώτο βραβείο σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό ανάμεσα σε τόσους πολλούς διαγωνιζόμενους».

Σημείωσε ακόμα πως «αυτό που κάνει τη διάκριση αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή, είναι το γεγονός ότι η Χαρά, εκτός από άριστη μαθήτρια, κατέχει ήθος και χαρακτήρα».

Θέμα του διαγωνισμού της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης ήταν «Φαντάσου τον εαυτό σου ως μια επιστολή να ταξιδεύει στον χρόνο...» και όπως αναφέρεται, "η Χαρά θέλησε να στείλει το δικό της επίκαιρο μήνυμα, ότι όλα τα προσφυγόπουλα δεν είναι μόνο αριθμοί και φωτογραφίες, αλλά έχουν τη δική τους φωνή, περνούν από πολλές δυσκολίες, βιώνουν τον πόνο, κρύβοντας μέσα τους μεγάλη δύναμη και ότι κανείς δεν θέλει να γίνει πρόσφυγας, εξαναγκάζεται όμως να γίνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X