ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπ. Παιδείας: Νέα ώθηση για πρόοδο και ανάπτυξη του αθλητισμου

Ο κ. Χαμπιαούλης πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΚΟΑ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Επίσκεψη γνωριμίας με το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Μαρτίου ο νέος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κλεάνθη Γεωργιάδη, να εκφράζει την πεποίθηση ότι με τη συνεργασία του Υπουργείου ο αθλητισμός της Κύπρου θα ανέβει ακόμη ψηλότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Γεωργιάδης, στην παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του ΚΟΑ, ευχήθηκε στον νέο Υπουργό Παιδείας καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, ενώ τον διαβεβαίωσε πως ο ΚΟΑ θα βρίσκεται στο πλευρό του για κάθε βοήθεια».

«Εδώ έχετε στενούς συνεργάτες για να υλοποιήσουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον χώρο του αθλητισμού. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μαζί, να εγκύψουμε σε όλα τα θέματα που μας αφορούν, για να ανεβάσουμε τον αθλητισμό της Κύπρου ακόμη ψηλότερα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε από τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΚΟΑ και τόνισε πως η συνάντηση, είναι συνάντηση ουσίας.

Όπως είπε ο κ. Χαμπιαούρης, το έργο τους είναι κοινό, υποσχόμενος ότι θα δοθεί νέα ώθηση για την πρόοδο και ανάπτυξη του αθλητισμού.

«Με μικρά, αλλά σταθερά βήματα θα προχωρούμε για υλοποίηση των στόχων μας. Τη βοήθεια και στήριξη του Υπουργείου, να την θεωρείται δεδομένη. Εύχομαι σε όλους και στον καθένα σας ξεχωριστά υγεία, ευτυχία και επιτυχία», είπε ο κ. Χαμπιαούρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σ. Στεφάνου: Δεν είναι μοναρχία το ΑΚΕΛ για να έχει διαδόχους

«Στο τέλος, τέλος φίλε Στεφάνου, θα το κλείσετε!!! H μόνη λύση που σας μένει. »
knak  |  11:36

Έσοδα 200 εκατ. ετησίως από «Αφροδίτη»

«Πάλιν ξυπνήσαμε και νομίζουμε ότι το όνειρο ήταν πραγματικό.»
Ai Em  |  09:18

Ενοχλημένος ο Οζερσάι από την στάση Μίτσελ

«Φίλε Οζερσάι, ακόμη που είσαι!! »
knak  |  09:11

Νέο αυστηρό μήνυμα Άγκυρας για Κυπριακή ΑΟΖ

«Ο μαννός κ. Άλμπαϊρακ νομίζει και πιστεύει ότι τα πράγματα θα μείνουν όπως τα θέλουν. Κούνια που τους ...»
knak  |  09:10

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση