ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:24
 

Σύλληψη οδηγού του Γ. Εισαγγελέα και άλλων 4 για εμπορία προσώπων

Οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί εργάζονται στην υπηρεσία Αλλοδαπών και μετανάστευσης.

Newsroom K

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση εμπορίας προσώπων όπου ύποπτοι θεωρούνται τρεις αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εργάζεται στην Νομική Υπηρεσία και συγκεκριμένα είναι εκ των οδηγών του Γενικού Εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι δύο εργάζονται στην υπηρεσία Αλλοδαπών και μετανάστευσης.

Ο τέταρτος ύποπτος είναι ο ιδιοκτήτης μπυραρίας ενώ η 5η κατηγορούμενη είναι αλλοδαπή γυναίκα. Εναντίον των πέντε υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα, της συνομωσίας για διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, υποβοήθηση παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία, δεκασμού δημοσίου λειτουργού, εμπορίας προσώπων, κατάχρησης εξουσίας, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, και δωροληψίας.

Τα αδικήματα σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και τον Αύγουστο του 2018. Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται μετά από καταγγελία γυναίκας ότι ο ιδιοκτήτης της μπιραρίας φέρεται να ανάγκαζε τις 4 κοπέλες που εργάζονταν στην μπιραρία να κάνουν παρέα σε πελάτες και σε αγοραίο έρωτα. Την κάθοδο στην Κύπρο των γυναικών που εργάζονταν στη μπιραρία φαίνεται ότι διευκόλυναν οι υπό κατηγορία αστυνομικοί.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τίθενται «καυτά» ερωτήματα στο τραπέζι, όπως για παράδειγμα πώς αξιολογούνται τα άτομα που βρίσκονται κοντά σε ένα από τους πιο σημαντικούς αξιωματούχους του κράτους. Ο Γενικός Εισαγγελέας είναι το άτομο που χειρίζεται ίσως τις πιο ευαίσθητες υποθέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα άτομα που τον πλαισιώνουν πρέπει να είναι αξιόπιστα ώστε να αποφευχθεί η διαρροή πληροφοριών.

Επίσης πως είναι δυνατόν άτομα που είναι υπεύθυνα στην καταπολέμηση τέτοιων κυκλωμάτων να είναι ύποπτοι για υπόθεση εμπορίας προσώπων με σημαντική μάλιστα συμβολή.

ΠΗΓΗ: 24news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Προμήνυμα διεξόδου η επαναφορά του συνδικαλιστικού χρόνου

«Εφόσον είναι αναμεμιγμένο το ΑΚΕΛ, λύση δεν θα υπάρξει!!! »
knak  |  09:06

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«Κυβερνητικές αποφάσεις για την παιδεία. (Μένει να τις αποδεχτούν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών) 1. ...»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  |  20:37

Αίτημα για εποπτεία του αποφυλακισθέντα παιδεραστή

«Tώρα που την έπαθε η κυβέρνηση ......»
knak  |  17:49

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση