ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:30
 

Στήριξη στον εκσυγχρονισμό των Ταχυδρομείων από το υπ. Μεταφορών

Το Πρόγραμμα άρχισε το 2015 και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Μαΐου 2018

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων συνεχίζει να στηρίζει διαχρονικά την προσπάθεια των Κυπριακών Ταχυδρομείων για εκσυγχρονισμό, δήλωσε η αρμόδια Υπουργός Βασιλική Αναστασιάδου σε εκδήλωση Κυπριακών Ταχυδρομείων για την ολοκλήρωση του προγράμματος Erasmus+ «Experiential Training in 3D Virtual – Customer Service».

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το ΓΤΠ, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και σε αυτήν παρέστησαν η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Αλέκος Μιχαηλίδης, καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Το Πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ως εταίροι μαζί με δέκα Οργανισμούς/Ταχυδρομεία και μη, άρχισε το 2015 και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Μαΐου 2018. Το Πρόγραμμα είχε ως στόχο τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού εργαλείου για τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού, με έμφαση στο προσωπικό «πρώτης γραμμής», με τρόπο ώστε να ενισχύσει περαιτέρω τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα του Κυπριακού Ταχυδρομείου.

Η Υπουργός Μεταφορών σε ομιλία της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, συνεχίζει να στηρίζει διαχρονικά την προσπάθεια των Κυπριακών Ταχυδρομείων για εκσυγχρονισμό και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού του, με στόχο όπως αυτά, ως κατεξοχήν παροχέας υπηρεσιών, μέσα σε συνθήκες ελευθεροποίησης της ταχυδρομικής αγοράς, να είναι ικανά να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, ανταποκρινόμενα με επιτυχία στον στόχο για ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων Ανδρέας Γρηγορίου στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα των Κυπριακών Ταχυδρομείων, είναι το προσωπικό του, και ως εκ τούτου η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτισή του αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για επίτευξη του στόχου της ποιοτικής εξυπηρέτησης του κοινού. Προς την κατεύθυνση αυτή, το Τμήμα, εδώ και δέκα χρόνια περίπου, δημιούργησε και λειτουργεί με επιτυχία Ταχυδρομική Σχολή, μέσω της οποίας γίνεται συστηματική εκπαίδευση του προσωπικού για ανάπτυξη των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων του.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή, από την Υπουργό, πιστοποιητικών επιτυχίας σε Λειτουργούς των Κυπριακών Ταχυδρομείων, οι οποίοι παρακολούθησαν επιτυχώς το Πρόγραμμα, με τη χρήση τρισδιάστατης τεχνολογίας (3D Technologies) μέσω webinars, videos, games, κλπ, εργαλεία που θεωρούνται πρωτοποριακά και ελκυστικά για τους εκπαιδευόμενους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

#PoliticsBlog Τα X-files της Χρυσταλλούς, τα ΜΕΔ και τα συρτάρια

«Ποδκιάντροπη τελικά και αυτή η άριστη των αρίστων.»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση