ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται για 3η χρονιά το MadWalk by Coca Cola Light

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί αργότερα από την τηλεόραση του MAD

Με την πιο MAD διάθεση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έρχεται στις 17 Απριλίου το μοναδικό fashion music project MadWalk με δυναμικά live performances και ανατρεπτικά fashion shows με τη συμμετοχή τριών Κυπρίων σχεδιαστών μόδας. Οκτώ σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν τις τελευταίες τους κολεξιόν σε ένα ανατρεπτικό fashion show, με ζωντανές εμφανίσεις από είκοσι γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας να συμπληρώνουν το concept του 3ου MadWalk by Coca Cola Light.

Ο κόσμος της μόδας αλλά και της μουσικής θα απολαύσει στη σκηνή του Αθηνών Αρένα τους καλλιτέχνες Courtney-Demy, Freaky Fortune, Koza Mostra, My Excuse, Playmen, Stan, 1550, Θωμαή Απέργη, Κωνσταντίνο Αργυρό, Δέσποινα Βανδή, Γιώργο Μαζωνάκη, Κώστα Μαρτάκη, Μέλισσες, Μηδενιστή, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μοναδικές εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών, ενώ στο catwalk θα δούμε δημιουργίες των Απόστολου Μητρόπουλου, Deux Hommes, Δημήτρη Πέτρου, Ιωάννη Δημητρούση, Konstantinos Melis by Laskos, αλλά και των Κυπρίων σχεδιαστών Natar/Georgiou, Σωτήρη Γεωργίου και Στέλιου Κουδουνάρη.

Οικοδέσποινες της βραδιάς θα είναι για δεύτερη φορά η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ έκπληξη για τον κόσμο της μόδας που θα παρευρεθεί αποτελούν ακόμα τα ντουέτα-συνδυασμοί τραγουδιστών και σχεδιαστών που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε επί σκηνής. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του MAD σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα από το κανάλι.

Media: Τελευταία Ενημέρωση