ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ζεστός Δεκέμβριος για το λιανικό

Διαβάστε την Τετάρτη στην Οικονομική «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί ο Δεκέμβριος να έφερε πτώση της θερμοκρασίας και κρύο, αλλά έφερε ταυτόχρονα και άνοιξη στην αγορά, η οποία διανύει τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου, ειδικά όσον αφορά το λιανικό εμπόριο. Οι καταστηματάρχες εκφράζουν ιδιαίτερη ικανοποίηση από την πορεία των πωλήσεών τους και ευελπιστούν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες η κίνηση στην αγορά θα αυξηθεί αισθητά και θα θυμίζει προ κρίσης εποχές.

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο οι καταναλωτές έκαναν μεγάλες εξορμήσεις για τις χριστουγεννιάτιες αγορές τους από καταστήματα λιανικού εμπορίου. Πάντως, οι καταναλωτές είναι αρκετά προσεκτικοί και ενώ έχουν μεγαλώσει το καλάθι των αγορών τους δίνουν και αξία στα χρήματα που διαθέτουν.

Μιλώντας στην «Κ» ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου σημείωσε ότι και ο τζίρος των καταστημάτων είναι φανερά ανεβασμένος, αλλά και η επισκεψιμότητα που λαμβάνουν. Αναφορικά με τον τύπο των καταστημάτων που είναι αποδέκτες μεγάλης επισκεψιμότητας, είναι τα καταστήματα που έχουν ηλεκτρονικά είδη και παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης στην Οικονομική

- Ατιμωρισία, συγκάλυψη και Yπουργεία κακοπληρωτές βλέπει ο Ελεγκτής

- Ανακοινώνονται οι εταιρείες για 3ο γύρο αδειοδότησης

- Έσοδα 2,4 δισ. έφερε το 2016 ο τουρισμός

- Συμφωνία ύψους 10 εκ. ευρώ από Ταμείο Γιούγκερ Υπογράφεται την Παρασκευή

- Ιταλία: Μέτρα 95 δισ. ή «κούρεμα»

- Συμβιβασμός για το ωράριο αναψε φωτιές στα κατεχόμενα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X