ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα συχνότητα για τον ΣΠΟΡ FM στην Κύπρο

Η πρώτη εκπομπή ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε νέα συχνότήτα θα εκπέμπει πλέον ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM στην Κύπρο. Από τους 95.0 χιλιόκυκλους τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ξεκινάει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, πλαισιωμένο από εγνωσμένης αξίας αθλητικογράφους με επικεφαλής τον Γιώργο Λογίδη.

Η Καθημερινή Κύπρου υπόγραψε συμβολαίο με τον Όμιλο ΣΚΑΪ για την αποκλειστική δικαιόχρηση και εκμετάλλευση της εμπορικής επωνυμίας και του ραδιοφωνικού προγράμματος του ΣΠΟΡ FM Ελλάδος. Η εφημερίδα έχει με τη σειρά της εκχωρήσει τα δικαιώματα λειτουργίας του ΣΠΟΡ FM Κύπρου στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Frederick.

Ο ΣΠΟΡ FM 94.6 αποτελεί ένα από τους πιο μεγάλους αθλητικούς σταθμούς της Ελλάδος, ο οποίος έχει συνδέσει την ιστορία του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΠΟΡ FM Ελλάδος αναφέρει τα ακόλουθα: «Το Νο1 αθλητικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα αποφάσισε να αλλάξει στέγη και συχνότητα και να τερματίσει τη συνεργασία του με την εταιρεία που είχε μέχρι πρότινος την άδεια αναμετάδοσης του προγράμματός του στη Μεγαλόνησο. Ο ΣΠΟΡ FM, κυρίαρχος στην αθλητική ενημέρωση στην Ελλάδα επί 20 χρόνια, επέλεξε να παραχωρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα διαχείρισης και εκπομπής στην ‘‘Καθημερινή Κύπρου’’, έναν συνεργάτη υψηλού κύρους και απόλυτα επιτυχημένης δημοσιογραφικής διαδρομής, που εγγυάται την ποιότητα, τη διαφορετικότητα, την αμεσότητα και την αξιοπιστία του ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση