ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:50
 

Επιχειρηματίας ΜΜΕ ή Υπουργός των ΜΜΕ ο κ. Χάσικος;

Απάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της SPP Media,μετά τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τύπο

Newsroom K

Μετά από δημοσιεύματα στις εφημερίδες Αλήθεια και Φιλελεύθερο ο Διευθ.Σύμβουλος της SPPMEDIA έκανε την εξής δήλωση: 

«Η υπουργική εφημερίδα ή καλύτερα η εφημερίδα συμφερόντων της οικογένειας του υπουργού αρμόδιου για τα ΜΜΕ με σημερινό πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι «εταιρεία συμφερόντων του συγκροτήματος Λοττίδη κατηγορείται για μετάδοση παράνομου αθλητικού προγράμματος στα ερτζιανά».

Η υπουργική εφημερίδα οφείλει να γνωρίζει ότι ουδεμία εταιρεία συμφερόντων του Ομίλου μας κατηγορείται για παράνομη μετάδοση αθλητικού προγράμματος. Η εταιρεία στην οποία αναφέρεται, δηλαδή ο συνεργαζόμενος με τον Όμιλό μας σταθμός, κατέθεσε από τις 2 Ιανουαρίου 2017 αίτημα με συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για αλλαγή ονόματος και προγράμματος.

Επίσης, καλό θα ήταν ο κύριος Χάσικος και οι εταιρείες συμφερόντων του να θυμηθούν τι έκαναν με το Ράδιο Επιστροφή, όταν παράνομα άλλαξαν τη φύση του προγράμματος του ραδιοσταθμού που αδειοδοτήθηκε με σκοπό να μεταφέρει τους αγώνες των προσφύγων για επιστροφή, (!) σε αθλητικό, εκπέμποντας παγκύπρια χωρίς άδεια και χωρίς ιδιοκτησία της συχνότητας, συνδέοντας το παράνομο πρόγραμμά του με τρείς άλλες ραδιοφωνικές συχνότητες σε Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο! (Επισυνάπτουμε και την σχετική απόφαση για να το θυμηθεί καλύτερα: ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡ.1/2005[25]).

Επειδή όμως... η αλεπού κρυβόταν και φαινόταν η ουρά της... ενημερώνουμε τον κόσμο πως ο πραγματικός λόγος αυτού του «ξαφνικού» πολέμου του υπουργού με τον Όμιλό μας είναι η απόφαση του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM Ελλάδος να διακόψει τη συνεργασία του με τον Supersport FM και να λειτουργήσει σε συνεργασία με συνεργαζόμενη εταιρεία μας τον ΣΠΟΡ FM Κύπρου.

Ο κύριος Χάσικος θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει εάν θέλει να είναι υπουργός ή επιχειρηματίας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Μέχρι τότε καλό θα ήταν και ο γενικός εισαγγελέας και ο γενικός ελεγκτής να ελέγξουν τις οικονομικές δραστηριότητες του κυρίου υπουργού, τις συμμετοχές του ιδίου και της οικογένειάς του μέσω καταπιστευματοδόχων και να απέχει μέχρι τότε από κάθε ενέργεια επηρεασμού ή ελέγχου της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης.

Συνοψίζω, αναφέροντας πως ψάχνοντας την ευρωπαϊκή ιστορία για ανάλογη περίπτωση δεν έχω βρει υπουργό ευρωπαϊκής χώρας με τόσο προφανή σύγκρουση συμφερόντων στη θέση που κατέχει. Αυτό προφανώς και μολύνει την εικόνα της σημερινής διακυβέρνησης στην οποία συμμετέχει και είναι προς το συμφέρον όλων μας ως κοινωνία να πολεμήσουμε τα φαινόμενα διαπλοκής. Εμείς, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έστω και μόνοι, θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα, όποιος και να είναι απέναντι, ό,τι και να χρειαστεί. Σήμερα είναι εναντίον του Ομίλου μας που χρησιμοποιεί την πολιτική του δύναμη ο κ. Χάσικος. Χθες ήταν άλλος, αύριο θα είναι άλλος. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει».


Δημήτρης Λοττίδης
Διευθύνων Σύμβουλος
SPPMEDIA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Οι τραπεζίτες εκτιμούν πως η τεχνολογική στροφή των τραπεζών είναι πλέον θέμα ζωής και θανάτου

Επενδύουν 300 εκατ. στην ψηφιακή

Οι τράπεζες οργανώνονται και προσαρμόζονται με τις τεχνολογικές εξελίξεις – Θα αλλάξει δραστικά ο τρόπος λειτουργίας τους ...
Newsroom K
 |  MEDIA