ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιχειρηματίας ΜΜΕ ή Υπουργός των ΜΜΕ ο κ. Χάσικος;

Απάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της SPP Media,μετά τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τύπο

Newsroom K

Μετά από δημοσιεύματα στις εφημερίδες Αλήθεια και Φιλελεύθερο ο Διευθ.Σύμβουλος της SPPMEDIA έκανε την εξής δήλωση: 

«Η υπουργική εφημερίδα ή καλύτερα η εφημερίδα συμφερόντων της οικογένειας του υπουργού αρμόδιου για τα ΜΜΕ με σημερινό πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι «εταιρεία συμφερόντων του συγκροτήματος Λοττίδη κατηγορείται για μετάδοση παράνομου αθλητικού προγράμματος στα ερτζιανά».

Η υπουργική εφημερίδα οφείλει να γνωρίζει ότι ουδεμία εταιρεία συμφερόντων του Ομίλου μας κατηγορείται για παράνομη μετάδοση αθλητικού προγράμματος. Η εταιρεία στην οποία αναφέρεται, δηλαδή ο συνεργαζόμενος με τον Όμιλό μας σταθμός, κατέθεσε από τις 2 Ιανουαρίου 2017 αίτημα με συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για αλλαγή ονόματος και προγράμματος.

Επίσης, καλό θα ήταν ο κύριος Χάσικος και οι εταιρείες συμφερόντων του να θυμηθούν τι έκαναν με το Ράδιο Επιστροφή, όταν παράνομα άλλαξαν τη φύση του προγράμματος του ραδιοσταθμού που αδειοδοτήθηκε με σκοπό να μεταφέρει τους αγώνες των προσφύγων για επιστροφή, (!) σε αθλητικό, εκπέμποντας παγκύπρια χωρίς άδεια και χωρίς ιδιοκτησία της συχνότητας, συνδέοντας το παράνομο πρόγραμμά του με τρείς άλλες ραδιοφωνικές συχνότητες σε Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο! (Επισυνάπτουμε και την σχετική απόφαση για να το θυμηθεί καλύτερα: ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡ.1/2005[25]).

Επειδή όμως... η αλεπού κρυβόταν και φαινόταν η ουρά της... ενημερώνουμε τον κόσμο πως ο πραγματικός λόγος αυτού του «ξαφνικού» πολέμου του υπουργού με τον Όμιλό μας είναι η απόφαση του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM Ελλάδος να διακόψει τη συνεργασία του με τον Supersport FM και να λειτουργήσει σε συνεργασία με συνεργαζόμενη εταιρεία μας τον ΣΠΟΡ FM Κύπρου.

Ο κύριος Χάσικος θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει εάν θέλει να είναι υπουργός ή επιχειρηματίας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Μέχρι τότε καλό θα ήταν και ο γενικός εισαγγελέας και ο γενικός ελεγκτής να ελέγξουν τις οικονομικές δραστηριότητες του κυρίου υπουργού, τις συμμετοχές του ιδίου και της οικογένειάς του μέσω καταπιστευματοδόχων και να απέχει μέχρι τότε από κάθε ενέργεια επηρεασμού ή ελέγχου της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης.

Συνοψίζω, αναφέροντας πως ψάχνοντας την ευρωπαϊκή ιστορία για ανάλογη περίπτωση δεν έχω βρει υπουργό ευρωπαϊκής χώρας με τόσο προφανή σύγκρουση συμφερόντων στη θέση που κατέχει. Αυτό προφανώς και μολύνει την εικόνα της σημερινής διακυβέρνησης στην οποία συμμετέχει και είναι προς το συμφέρον όλων μας ως κοινωνία να πολεμήσουμε τα φαινόμενα διαπλοκής. Εμείς, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έστω και μόνοι, θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα, όποιος και να είναι απέναντι, ό,τι και να χρειαστεί. Σήμερα είναι εναντίον του Ομίλου μας που χρησιμοποιεί την πολιτική του δύναμη ο κ. Χάσικος. Χθες ήταν άλλος, αύριο θα είναι άλλος. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει».


Δημήτρης Λοττίδης
Διευθύνων Σύμβουλος
SPPMEDIA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Media: Τελευταία Ενημέρωση

#ΟΠΩΣΤΟΘΕΛΕΙΣ

#ΟΠΩΣΤΟΘΕΛΕΙΣ

Ονειρεύτηκες ανακαίνιση; Την πραγματοποιούμε… με αγάπη!
Newsroom K
 |  MEDIA
Μέσα από μια δοκιμασία 3 σταδίων, τα 2 ζευγάρια θα προσπαθήσουν να αναδείξουν την κατανόηση και γνώση που έχει ο ένας για τον άλλο.

ME AND MINI ME

Ένα οικογενειακό κωμικό πρόγραμμα, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όλες οι ηλικίες
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
 Η εναλλακτική οδός στο χιούμορ, πέρα από στερεότυπα κωμικά κείμενα και κονσερβοποιημένα αστεία.

IMPROVISATION. BATTLE OF THE TEAMS

Οι ομάδες πρέπει να ανταπεξέλθουν με αυτοσχεδιασμό και χιούμορ
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
Μια νέα μουσική και ψυχαγωγική εκπομπή έρχεται στο ΤΗΤ Cyprus.

SING YOUR HEART OUT

Έχετε δει πώς ένας καλλιτέχνης τραγουδά σε μια συναυλία και ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα από το τηλέφωνο του;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X