ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Από την 1η Μαρτίου στο ΡΙΚ ο Μιχάλης Μαραθεύτης

Θα έχει σύμβαση ιδιωτικού δικαίου διάρκειας πέντε ετών

ΚΥΠΕ

Από την 1η Μαρτίου 2017 αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ) Μιχάλης Μαραθεύτης.

Ανακοίνωση του ΡΙΚ αναφέρει ότι το Διοικητικό του Συμβούλιο “αποφάσισε να προσφέρει στο Μιχάλη Μαραθεύτη, διορισμό στη θέση του Γενικού Διευθυντή ΡΙΚ με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου διάρκειας πέντε ετών, με βάση των περί Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Διορισμός Γενικών Διευθυντών) Νόμο του 1990, Ν.115/1990 ως έχει τροποποιηθεί.”

Προσθέτει ότι “η πιο πάνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε, βάσει της Νομοθεσίας, από το Υπουργικό Συμβούλιο σε συνεδρία του την 15η Φεβρουαρίου 2017 και δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας”.

O Μιχάλης Μαραθεύτης γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1974. Με την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας του εκπαίδευσης στην Ιταλία και των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, συνέχισε τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου απέκτησε πτυχίο στα Τραπεζικά και τα Λογιστικά από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

Είναι, επίσης, κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Westminster. Κατείχε για σειρά ετών διευθυντικές θέσεις στον Όμιλο Louis και στην RCB Bank ενώ διετέλεσε επίσης μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της CYMEPA και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X