ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε νέο, αναβαθμισμένο χώρο το «Θριάσιο»

Εγκαίνια του κέντρου φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης

Δελτίο Τύπου

Σε μία σεμνή και απλή τελετή με μπόλικη αγάπη για προσφορά, χαμόγελα και απεριόριστη διάθεση για ακόμη περισσότερη προσφορά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου, αναβαθμισμένου χώρου στον οποίο στεγάζεται πλέον το κέντρο φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης «Θριάσιο».

Τα εγκαίνια του κέντρου, το οποίο πρόσφατα έχει μεταφερθεί σε νέο κτήριο, στη γωνία των οδών Αχαιών 35 και Δελφών στον Άγιο Ανδρέα στη Λευκωσία, μεγαλύτερης έκτασης και με περισσότερα εξειδικευμένα μηχανήματα, τελέστηκαν το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου.

Την τελετή εγκαινίων πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία και τη συνεισφορά που έχει το κέντρο «Θριάσιο» τόσο ως χώρος αποκατάστασης κινητικών προβλημάτων αλλά και ανακούφισης από τον πόνο, όσο και για τον ρόλο του ως μιας επιχείρησης η οποία αναπτύσσεται εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γιωρκάτζης τόνισε: «Βρίσκομαι μαζί σας σήμερα, σε αυτόν τον χώρο προσφοράς και αγάπης από τον οποίο πολλοί παίρνουν πολλά. Εξάλλου, είμαι εδώ σήμερα για τρεις βασικούς λόγους. Ο πρώτος αφορά στον ρόλο που διαδραματίζει το κέντρο ως χώρος που προσφέρει υγεία, ανακούφιση και αγάπη. Ο δεύτερος, βεβαίως, αφορά στον ρόλο του κέντρου ως μιας επιχείρησης που όχι απλώς λειτούργησε εν μέσω της ισχυρότερης οικονομικής κρίσης που περνά ο τόπος, αλλά κατάφερε να αναπτυχθεί. Είναι χαρά μας, ως Δήμος, να βλέπουμε καινούριες επιχειρήσεις στην περιοχή μας να επεκτείνονται. Ο τρίτος λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ σήμερα είναι πως το κέντρο βρίσκεται κοντά στο σπίτι, άρα νιώθω τυχερός ότι όποτε χρειαστώ μπορώ να έρθω στο κέντρο, το οποίο κάνει πραγματικά αξιόλογη δουλειά».

Με τη σειρά του ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής του «Θριάσιου», Ανδρέας Ναθαήλ, τόνισε ότι τα εγκαίνια του νέου χώρου στον οποίο λειτουργεί πλέον το κέντρο αποτελεί συνέχεια μεγάλης προσπάθειας, ακατάπαυστης δουλειάς και πολλής αγάπης για το έργο που επιτελείται για πολλούς συμπολίτες μας με πάσης φύσης προβλήματα, μυϊκά ή κινητικά. «Νιώθω ακόμη μία φορά ότι η αγάπη που δίνουμε έχει αποτελέσματα τόσο για τον τελικό μας σκοπό όσο και για την επιτυχία του κέντρου. Ευχαριστώ πρώτα και κύρια όλους όσοι μας εμπιστεύονται την υγεία τους,, τους καλούς φίλους που βρίσκονται σήμερα μαζί μας. Παίρνουμε πολλή αγάπη και με αγάπη θέλουμε να προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση