ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι Γενικές σας βρίσκουν όπου κι αν βρίσκεστε!

Η οδική βοήθεια φτάνει κοντά σας με το πάτημα ενός κουμπιού

Δελτίο Τύπου

Μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία προσφέρουν στο κοινό οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Με το νέο app «Genikes Mobile», που προσφέρεται εντελώς δωρεάν, η οδική βοήθεια φτάνει κοντά σας με το πάτημα ενός κουμπιού!

Αναγνωρίζοντας το άγχος και την αγωνία που τα ατυχήματα ή οι βλάβες προκαλούν στους οδηγούς, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου απλοποιούν τη διαδικασία, προσφέροντας ένα αίσθημα ασφάλειας στο κοινό, αφού ό,τι κι αν γίνει, όπου κι αν γίνει, οι Γενικές θα φροντίσουν η οδική βοήθεια να ειδοποιηθεί αμέσως. Χρησιμοποιώντας GPS tracking, το Genikes Mobile μπορεί να εντοπίσει ακριβώς την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το όχημά σας. Έτσι, σε περίπτωση ατυχήματος ή ανάγκης για οδική βοήθεια, το Genikes Μobile θα σας εντοπίσει μέσω GPS και η υπηρεσία οδικής βοήθειας θα φθάσει κοντά σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Επιπρόσθετα, το App περιλαμβάνει χρήσιμα τηλέφωνα, πληροφορίες για τα προϊόντα των Γενικών, τις τοποθεσίες των καταστημάτων των Γενικών και τις τοποθεσίες των ΑΤΜ και των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου  και πολλά άλλα.

Το Genikes Mobile είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω App Store και Google Play για i-Phone και Android smart-phones. Οι υπηρεσίες ατυχήματος και οδικής βοήθειας μπορούν να εξυπηρετήσουν μόνο οχήματα ασφαλισμένα με τις Γενικές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση