ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Χρ. Καποδίστριας φέρνει στην Κύπρο τα γερμανικά λιπαντικά Rektol

Η Rektol GmbH & Co. KG έχει εμπειρία πέραν των 120 χρόνων στα λιπαντικά κάθε εφαρμογής

Δελτίο Τύπου

Όταν το 1892 ο Karl Pohlmann ξεκινούσε να παράγει λιπαντικά, σαπούνια και γράσο ενδεχομένως να μην προέβλεπε ότι έναν αιώνα αργότερα η φίρμα του θα γινόταν μια από τις κορυφαίες στον τομέα των λιπαντικών. Τα λιπαντικά Rektol παράγονται στη γερμανική πόλη του Kοrbach και ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των οδηγών που τα επιλέγουν.  

Πρόσφατα η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ ήρθε σε συμφωνία με την Rektol GmbH & Co. KG αναλαμβάνοντας τη διανομή των λιπαντικών της στην Κύπρο. Διαθέτοντας επτά καταστήματα και πάνω από χίλιους συνεργάτες σε όλη την Κύπρο, η εταιρεία ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ βρίσκεται δίπλα σε κάθε οδηγό, διασφαλίζοντας ποιότητα και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση.  

Η Rektol παράγει και εξελίσσει υψηλής ποιότητας λιπαντικά τόσο για αυτοκίνητα όσο και για βιομηχανική χρήση, καθώς επίσης και ειδικά λιπαντικά για παλαιά και κλασσικά αυτοκίνητα.  

Πρόκειται για μια αμιγώς Γερμανική, οικογενειακή επιχείρηση τα προϊόντα της οποίας στηρίζονται στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και προσθετικά που χρησιμοποιεί, χάρη στις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους προμηθευτές της. 

Καθώς η ποιότητα του λιπαντικού παίζει καθοριστικό ρόλο για την απόδοση αλλά κυρίως τη μακροζωία ενός κινητήρα, η ορθή επιλογή του είναι ζωτικής σημασία για ένα όχημα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση