ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το CIIM κατατάσσεται πρώτο στην εργοδότηση αποφοίτων του

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διενήργησε το LinkedIn

Δελτίο Τύπου

Άλλη μία διάκριση έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες του Cyprus International Institute of Management - CIIM, του κορυφαίου Business School στην Κύπρο, αυτή τη φορά από το μεγαλύτερο επαγγελματικό διαδικτυακό δίκτυο του κόσμου, LinkedIn.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διενήργησε το LinkedIn, το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών και υψηλόβαθμων στελεχών από όλο τον κόσμο, το CIIM κατατάσσεται πρώτο στην Κύπρο, όσον αφορά στην εργοδότηση αποφοίτων του τα τελευταία 3 χρόνια. Συγκεκριμένα στον Τραπεζικό τομέα έχουν εργοδοτηθεί 9 απόφοιτοι του CIIM, στον χρηματοοικονομικό τομέα 22 απόφοιτοι, ενώ στον τομέα της Πληροφορικής και των υπηρεσιών έχουν προσληφθεί σε εταιρείες και οργανισμούς 10 απόφοιτοι.

Η νέα διάκριση του CIIM επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο σπουδών του, το οποίο αναγνωρίζεται από εταιρείες και οργανισμούς που επιδεικνύουν εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους προς την ποιότητα των μεταπτυχιακών που προσφέρει το Ινστιτούτο, με την εργοδότηση των αποφοίτων του.

«Αισθανόμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα κατάσταση της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, με αυξημένα τα ποσοστά των ανέργων ειδικά στους νέους», δηλώνει ο διευθυντής του CIIM δρ Θεόδωρος Παναγιώτου. «Ο μοναδικός συνδυασμός διαδραστικής και πρακτικής μάθησης (action learning), που προσφέρει στους φοιτητές του το CIIM αποτελεί και το κλειδί μιας επιτυχημένης επαγγελματικής αποκατάστασης», τονίζει ο δρ Παναγιώτου.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε, Η περίπτωση Στεφανίδη είναι μια τραγική περίπτωση και ακόμη πιο τραγική η προσπάθεια της ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  13:08

#PoliticsBlog Η απαγωγή, το επίπεδο του Άντρου και ο Χάρης

«Στην ιστοσελίδα του ΚΙΣΑ, οι οικονομικές καταστάσεις ειναι ελλιπείς. Δεν υπάρχουν σημειώσεις ούτε και ...»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  |  12:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε Κυριάκο, Όντως στα πρώτα χρόνια της ΚΔ έγιναν αυτά που λες. Όμως για την περίπτωση Στεφανίδη ...»
CGA  |  10:14

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στη χρήση ή την κατάχρηση της ιστορίας όπως ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  09:25

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση