ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τέλος Ιουνίου οι πρώτες εκποιήσεις

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε πλειστηριασμούς και αγορά ακινήτων από οφειλέτες για χρέη

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Η Τράπεζα Κύπρου ξεκινά προς το τέλος του Ιούνη τις πρώτες της εκποιήσεις (πλειστηριασμούς), καθώς επίσης και την αγορά ακινήτων από developer(οφειλέτη) για αποπληρωμή χρεών.Συγκεκριμένα θα κάνει 4 πλειστηριασμούς οικοπέδων, χωραφιών, αποθηκών και κατοικιών στις 23 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα δελτία που εξέδωσε ίδια η Τράπεζα, ανακοινώνει τις τοποθεσίες, τους τύπους και τις ώρες που θα διεξαχθούν οι πλειστηριασμοί. Με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης 438.400 ευρώ στις 23 Ιουνίου λοιπόν, θα γίνει πλειστηριασμός χωραφιού - αποθήκης έκτασης 5.263 τ.μ στην περιοχή της Γαλιάς.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί πλειστηριασμός για οικόπεδα στην περιοχή της Μεσόγης, με επιφυλασσόμενες τιμές για τα 3 οικόπεδα που δίδονται στις 80.000 , 78.400 και 71.600 ευρώ για 587 , 576 καΙ 520 τετραγωνικά μέτρα αντίστοίχως.

Εν συνεχεία, σειρά έχει οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Θεοδώρου, εκτάσεως 1.485 τ.μ. με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης 736.400 ευρώ.

Τέταρτη και τελευταία εκποίηση της ημέρας θα είναι και αυτή στον Άγιο Θεόδωρο της Πάφου, που θα δοθούν οικόπεδα (αφού τα κτίσματα που είχαν μέσα έχουν κατεδαφιστεί) με εκτάσεις 186 και 1.005 τ.μ. αντίστοιχα, στην επιφυλασσόμενη τιμή των 187.600 ευρώ.

Αγορά ακινήτων από developers για χρέη

Η Bocy προχώρησε και στην αγορά ακινήτων από developers για χρέη τους προς αυτήν. Συγκεκριμένα ανακοινώνει ότι προχώρησε στην αγορά τριών από την εταιρεία Solon Piitarides (Developments) Limited. Η "αγορά τους" είναι υπό μορφή μεταβίβασης στην Τράπεζα απο την εταιρεία του εν λόγω Developer.

Τα κομμάτια που μεταβιβάστηκαν αφορούν χωράφια που βρίσκονται στις περιοχές της Λεμεσού, στις γεωγραφικές περιοχές της Αγία Φυλάξεως και του Μονιάτη, και στις τοποθεσίες Αφεντικά, Βίκλης, Σαιττά.

Το συνολικό ποσό της αξίας των εν λόγω χωραφιών που μεταβιβάστηκαν στην Τράπεζα, αγγίζουν τα 964.950 ευρώ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση