ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Go επιλέγει την Tunisie Telecom για την πλειοψηφία των μετοχών της

Η Μαλτέζικη εταιρεία επικοινωνιών, κατέχει το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Cablenet

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Μαλτέζικη εταιρεία επικοινωνιών GO plc, η οποία κατέχει το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Cablenet, έχει επιλέξει τη La Societe Nationale des Telecommunications (Tunisie Telecom) ως το τελικό προτιμητέο προσφοροδότη για την πώληση του συνόλου του εκδομένου μετοχικού της κεφαλαίου.

Η GO, της οποίας η Tecom Investments του Ντουμπάι έχει το 60% των μετοχών, ελέγχει τη μερίδα του λέοντος της Μαλτέζικης αγοράς τηλεπικοινωνιών, περιλαμβανομένων: γραμμών, κινητά τηλέφωνα, επικοινωνίες δεδομένων και ψηφιακών τηλεοπτικών εκπομπών.

Η εταιρεία έκανε προ-φόρων κέρδη 34,2 εκατ. ευρώ το τελευταίο οικονομικό έτος. Η GO, επίσης, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Μάλτας.

Προσθέτως, είπε ότι η Tunisie Telecom θα υποβάλει προαιρετική προσφορά, από άποψη των κανόνων εισαγωγής, για το σύνολο του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, κατά 2,87 ευρώ ανά μετοχή.

Το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας είναι 58,997,453.51 ευρώ, διαιρούμενο σε 101.310.488 κοινές ονομαστικές μετοχές.

Η Times της Μάλτας ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι δύο τελικές προσφορές υποβλήθηκαν στην GO από τις Batelco - Bahrain Telecoms Corporation - και Tunisie Telecom.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση