ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Και η Ελληνική στο χορό των εκποιήσεων

Με… ερείπιο στην Αναβαργό τεστάρει τη διαδικασία

Πρεμιέρα στη διαδικασία των εκποιήσεων ετοιμάζεται να κάνει την Παρασκευή 29 Ιουλίου η Ελληνική Τράπεζα στα βήματα αντίστοιχων κινήσεων που έκαναν τις προηγούμενες βδομάδες η Τράπεζα Κύπρου και ο Συνεργατισμός.

Η Ελληνική Τράπεζα, αρχίζει τη διαδικασία από τα «χαμηλά» αφού ξεκινά με ένα ακίνητο στην επαρχία Πάφου και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Αναβαργός έκτασης 424 τ.μ. στο οποίο υπάρχει ισόγεια πεπαλαιωμένη, μη κατοικήσιμη οικία και σε κακή κατάσταση κατοικία λόγω έλλειψης συντήρησης. Υπάρχουν επίσης 14 αμυγδαλιές και 1 τρεμιθιά. Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης είναι 70 χιλ. ευρώ, 80% κάτω από τη αγοραία αξία.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας Ειρένας Γεωργιάδου, σχολίασε στην «Κ» πως ουσιαστικά ξεκινούν για πρώτη φορά για να δουν ολόκληρη τη διαδικασία των εκποιήσεων πως είναι στην πράξη.
Το ενδιαφέρον για τα ακίνητα που έβγαλαν στο σφυρί μέχρι σήμερα Τράπεζα Κύπρου και Συνεργατισμός ήταν πενιχρό παρά το θετικό ξεκίνημα που έκανε η Τράπεζα Κύπρου στην πρώτη δημοπρασία στην Πάφο.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση