ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαθητές της Κύπρου αρίστευσαν σε παγκόσμιες εξετάσεις

Η τάξη του AISC 2016 ξεπέρασε τον μέσο όρο στις διεθνές εξετάσεις του ΙΒ.

Δελτίο Τύπου

Οι απόφοιτοι της τάξης του 2016 του American International School στην Κύπρο κατόρθωσαν  να περάσουν τις εξετάσεις του International Baccalaureate  με την κορυφαία βαθμολογία των  42 από  την συνολική βαθμολογία των 45, και με 100% ποσοστό επιτυχίας, ξεπερνώντας τον μέσο όρο των φετινών εξετάσεων του International Baccalaureate(IB),ανά το παγκόσμιο.

Η κοινότητα του AISC με περηφάνια συγχαίρει του μαθητές της για την επιμονή τους  και την σκληρή τους δουλειά! Η διευθύντρια τουAISC,  Δρ. Michelle Kleiss, δήλωσε:“ το ΙΒ είναι ένα απαιτητικό πρόγραμμα και αναγνωρίζεται από τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, ως πρότυπο εκπαίδευσης της κατηγορίαςΚ-12. Οι μαθητές μας αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα του νησιού και γίνονται δεκτοί από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής, του Καναδά, της Αγγλίας και της Ευρώπης. Με τα ισχυρά θεμέλια εκπαίδευσης πού τους παρέχει τοAISCκαι το IB είμαστε βέβαιοι πως οι μαθητές μας θα αριστεύσουν στους επιλεγόμενους θεματικούς τους τομείς.”

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προγράμματος ΙΒ Diploma,που είναι γνωστό για την ανάπτυξη ικανών και ευαισθητοποιημένων μαθητών με διερευνητικό πνεύμα, αντικατοπτρίζονται στους στόχους του AISC. Το AISCαποσκοπεί στη διαρκή θέληση και ενθουσιασμό για δια-βίου μάθηση και δίνει αξία στην ακεραιότητα, στις πολιτιστικές αξίες και την επιδίωξη προς την αριστεία, προετοιμάζοντας τους μαθητές τους να είναι δημιουργικοί, με κριτική σκέψη, και κοινωνικά υπεύθυνοι πολίτες. Σύμφωνα με την Δρ. Michelle Kleiss, “οι μαθητές τουAISC είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων, αφού έχουν ήδη διαμορφώσει την κριτική σκέψη αλλά και τις δεξιοτεχνίες που απαιτούνται για να επιτύχουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ξέρουν πως να διεξάγουν έρευνες, να γράφουν, να διατυπώνουν και να αναπτύσσουν τις ιδέες τους, δημιουργώντας τα δικά τους επιχειρήματα και απόψεις.”

Η Δρ Kleiss διευκρινίζει ότι “το σχολείο επίσης θεωρεί τον σεβασμό, την ανοχή, τον πολιτισμό και την μοναδικότητα του καθενός ως σταθερές αξίες για τους μαθητές της, προετοιμάζοντας τους έτσι για τον σημερινό κόσμο και την επιτυχία. Οι σημερινοί απόφοιτοι πρόκειται να ενταχθούν σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον, με συνάδελφους από διάφορα μέρη του κόσμου και για να επιτύχουν ως ηγέτες, πρέπει να αναπτύξουν μια πλήρη αντίληψη παγκόσμιων θεμάτων αλλά και σεβασμό προς όλες τις κουλτούρες.”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση