ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η PwC στηρίζει την προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων

Ο οργανισμός παρουσίασε την τελετή απονομής των CIPA International Investment Awards

Δελτίο Τύπου

Την τελετή απονομής των CIPA International Investment Awardsπαρουσίασε η PwC Κύπρου, ως μέγας χορηγός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

Η εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, είχε στόχο την επιβράβευση εταιρειών και ατόμων που δραστηριοποιούνται στον επιχειρηματικό τομέα της Κύπρου και διακρίνονται για την προσφορά τους στην ανάπτυξη και ανάδειξη της οικονομίας της χώρας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σημαντικοί φορείς από τον επιχειρηματικό τομέα, πολιτικοί αξιωματούχοι, καθώς και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, κ. Werner Hoyer.

Εκ μέρους της PwC, ο Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού, κ. Ευγένιος Ευγενίου απένειμε βραβείο στην εταιρεία Absolute Investment Group. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο κ. Ευγενίου ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στο θεσμό των CIPA International Investment Awards, μέσω του οποίου μας δίνεται η ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τη συνεισφορά διακεκριμένων επιχειρήσεων και να τιμήσουμε την κινητήριο δύναμη της οικονομικής ανάπτυξης, τις επενδύσεις». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εφαρμογή ενός απαιτητικού αλλά αναγκαίου προγράμματος οικονομικής αναπροσαρμογής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς φορείς, αλλά και από τους πολίτες της χώρας για επίτευξη οικονομικής ανάπτυξης.

Σχολιάζοντας τα θετικά αποτελέσματα που η προσπάθεια αυτή έχει επιφέρει, ο κ. Ευγενίου δήλωσε: «Έγιναν σημαντικά βήματα αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε, καθώς ο επιχειρηματικός τομέας είναι από τη φύση του απαιτητικός. Για να διασφαλίσουμε την ελκυστικότητα της χώρας μας, θα πρέπει να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα τις μεταρρυθμίσεις που θα θέσουν τα θεμέλια για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και θα καταστήσουν την οικονομία μας μοντέρνα, ανταγωνιστική και με ισχυρό διεθνές προφίλ, που θα αξιοποιεί στο έπακρο την ποιότητα των ανθρώπων της. Θα πρέπει, με άλλα λόγια, να την καταστήσουμε παράδειγμα προς μίμηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση