ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η CPM Χορηγός του Επιχειρηματικού Φόρουμ στη Νότιο Αφρική

Η Κύπρος παρουσιάστηκε ως μια ευρωπαϊκή βάση επιλογής

Δελτίο Τύπου

Η CPM συμμετείχε ως χορηγός του Επιχειρηματικού Φόρουμ στη Νότιο Αφρική, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11 και 18 Σεπτεμβρίου 2016 στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Νοτίου Αφρικής, Γιοχάνεσμπουργκ και Κέιπ Τάουν, έχοντας ως αποστολή την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματικών κύκλων Κύπρου και Νοτίου Αφρικής.

Στο Επιχειρηματικό Φόρουμ το οποίο συνδιοργανώθηκε από τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου- Νοτίου Αφρικής, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, τον CIPA, τον CIFA και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, συμμετείχαν πάνω από 30 κυπριακές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της CPM, και πάνω από 100 επιχειρήσεις της Νοτίου Αφρικής, καθώς και μέλη του ΚΕΒΕ και του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, η Κύπρος παρουσιάστηκε ως μια ευρωπαϊκή βάση επιλογής, καθώς και ως κέντρο επιχειρήσεων και επενδυτικών κεφαλαίων. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις ευκαιρίες για ανάπτυξη των Νοτιοαφρικανικών επιχειρήσεων στην ΕΕ και σε άλλες κοντινές χώρες, έχοντας ως βάση την Κύπρο.

Η CPM είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μια σειρά από δικηγορικά και λογιστικά γραφεία διεθνούς κύρους καθώς και με παροχείς υπηρεσιών στο Γιοχάνεσμπουργκ και το Κέιπ Τάουν και να συζητήσει συγκεκριμένους τρόπους για προώθηση της Κύπρου ως βάση προς την ΕΕ.

Η CPM ευχαριστεί τους διοργανωτές και συμμετέχοντες για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Επιχειρηματικού Φόρουμ.

Η CPM είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής διοικητικών υπηρεσιών σε Κύπριους και διεθνείς πελάτες. Με τέσσερα πλήρως στελεχωμένα γραφεία σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο και με 100 και πλέον άτομα προσωπικό, η CPM προσφέρει τις καλύτερες διοικητικές και οργανωτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα μέτρα του κάθε πελάτη ξεχωριστά, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε νέες αγορές και προϊόντα. Κάθε μέλος του ανθρωπίνου δυναμικού είναι αφοσιωμένο στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των πελατών και στην καλλιέργεια περιβάλλοντος συνεργασίας και ανάπτυξης. Από το 1996 η CPM  πρωτοπορεί στην ίδρυση και διαχείριση εταιρειών και επιχειρήσεων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση