ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μειωμένα δίδακτρα για τους εθνοφρουρούς από το UCLanCyprus

Καλωσορίζει αυτούς που απολύονται τον Ιανουάριο του 2017 με ειδικά μειωμένα δίδακτρα

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο UCLanCyprusκαλωσορίζει αιτήσεις εισδοχής, για τονΙανουάριο του 2017, προβαίνοντας σε αποκλειστική μείωση διδάκτρων για όλους τους εθνοφρουρούς που θα ολοκληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία τον Ιανουάριο του 2017.

Συγκεκριμένα,οι εθνοφρουροί που θα ολοκληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις τον Ιανουάριο του 2017και αιτηθούν εισδοχή για οποιοδήποτε από όλα τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Ιανουαρίου 2017, επωφελούνται από την ειδική τιμή των €3500για τα δίδακτρα του πρώτου χρόνου σπουδών τους. Στόχος του Πανεπιστημίου UCLanCyprus είναι η αποφυγή απώλειας πολύτιμου χρόνου από τις σπουδές καθώς επίσης και η ομαλή ένταξη στη φοιτητική ζωή.

Διευκρινίζεται επίσης ότι για τα επόμενα χρόνια σπουδώνοι συγκεκριμένοι φοιτητές μπορούν να εξασφαλίσουν μέχρι και 50% υποτροφία στα αρχικά δίδακτρα τους εάν κατέχουν απολυτήριο με γενικό βαθμό 18.5/20 και άνωκαιτον πρώτο χρόνο σπουδών τους εξασφαλίσουν 70% στην συνολική τους βαθμολογία. Της ειδικής τιμής των €3500 εξαιρούνται οι στρατιώτες που θα εισαχθούν σε 3-ετήπρογράμματα σπουδών.

Ειδικές μειώσεις θα έχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για εισδοχή τον Ιανουάριο 2017, είτε σε προπτυχιακό ή σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου UCLanCyprusβρίσκεται στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων, για περαιτέρω ενημέρωση και για τη διευθέτηση συνάντησης στους χώρους της Πανεπιστημιούπολής του στη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση