ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο κατάστημα ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στο Στρόβολο

Αναμένεται να λειτουργήσει τον Ιανουάριο

Δελτίο Τύπου

Σε ένα νέο, μοντέρνο και αισθητά μεγαλύτερο χώρο μετακομίζει εντός Ιανουαρίου το κατάστημα της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στο Στρόβολο, το οποίο σήμερα βρίσκεται στη λεωφόρο Τσερίου. Οι εργασίες είναι στο τελικό τους στάδιο και σύντομα η μεγαλύτερη εταιρεία ανταλλακτικών, λιπαντικών και ελαστικών αυτοκινήτου στην Κύπρο, θα είναι σε θέση να υποδεχθεί τους πελάτες της σε ένα χώρο 1.500 τετραγωνικών μέτρων, που αποπνέει δυναμισμό, το αρχιτεκτονικό σχέδιο του οποίου έχει επιμεληθεί η γνωστή εταιρεία DemadesDesign.

Το σύγχρονο Κέντρο Ανταλλακτικών βρίσκεται στα φώτα τροχαίας της Αεροπορίας (περιοχή Λακατάμιας), διευκολύνοντας την πρόσβαση σε αυτόν, αλλά και την τροφοδοσία των συνεργείων αυτοκινήτου στα περίχωρα της πρωτεύουσας, η οποία γίνεται αρκετές φορές την ημέρα, σε μια διαδικασία που πλέον αναμένεται να γίνει αρκετά πιο σύντομη.

Με τη λειτουργία του, το νέο κατάστημα Στροβόλου θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο παγκυπρίως σε χωρητικότητα της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, μετά το κεντρικό στο Καϊμακλί, προσδίδοντας νέα δυναμική στην εταιρεία, η οποία χρόνο με το χρόνο εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της, διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών της και καλύπτοντας όλο και μεγαλύτερες ανάγκες των επαγγελματιών της αυτοκίνησης.

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εισάγει μερικά από τα πιο γνωστά brand παγκοσμίως, όπως τα ελαστικά Hankook, τα λιπαντικά Castrol, τα προϊόντα Bosch και τα γερμανικά επαγγελματικά εργαλεία KS Tools, ενώ διαθέτει επτά καταστήματα ανταλλακτικών σε όλη την Κύπρο, Κέντρο Τεχνολογίας της RobertBosch, Τμήμα Ελαστικών και Κέντρο Λιπαντικών & Εργαλείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση