ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Α/φοί Λανίτη ενισχύει την αναδάσωση της Σολέας

Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με 819 συμμετοχές

Δελτίο Τύπου

Mια πρωτότυπη εθελοντική δράση οργάνωσεη Α/φοι Λανίτηενισχύοντας την αναδάσωση του καμένου δάσους του Αγίου Θεοδώρου, Σολέας. Την Παγκόσμια Ημέρα εθελοντισμού, 5 Δεκεμβρίου, προσκάλεσε τους καταναλωτέςμέσω της σελίδας LanitisBros στο Facebook,να κάνουν μια ευχή για φετινά Χριστούγεννακάνοντας tag σε comment αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάθε comment αντιστοιχεί και σε ένα δέντρο που η Α/φοι Λανίτη θα φύτευε εθελοντικά στο δάσος της Σολέας.

Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός «Φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε σου ευχή» με στόχο να επαναφέρει το πράσινο στον τόπο μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Συγκέντρωσε 2,500 likes ενώ μαζεύτηκαν 819 ευχές. Στις 14/12 εθελοντές εργαζόμενοι της Α/φοί Λανίτη συμμετείχαν στην αναδάσωση στο δάσος της Σολέας φυτεύοντας τα πρώτα 660 δέντρα για κάθε ευχή που έγινε στο διαγωνισμό. Το νέο έτος θα ολοκληρωθεί η δεντροφύτευση με τα υπόλοιπα 159 δέντρα, με την καθοδήγηση και τις οδηγίες του Τμήματος Δασών.

Εκτός από τη δεντροφύτευση, 50 καταναλωτές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό τηςεθελοντικήςπρωτοβουλίας της Α/φοι Λανίτη για αναδάσωση στο καμένο δάσος, είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα κιβώτιο με προϊόντα της εταιρίας για τις φετινές γιορτές.

Η Α/φοι Λανίτη, πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην τοπική κοινωνία ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της, ενίσχυσε τις οικογένειες των θυμάτωνμετά τις καταστροφικές πυρκαγιές της Σολέα, με επιταγή ύψους €50.000 ως δωρεά εκ μέρους της TheCoca-ColaCompany.
Και τις φετινές γιορτές, η Α/φοί Λανίτηβρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντας προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και δίπλα στον τόπο μας.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Εμφύλιος» στην τουρκική κυβέρνηση εξαιτίας της οικονομίας

«Και ο Ερντογάν έχει τους Μανδαρίνους του, που επίσης αγνοεί και μιλά για συνομωσίες ! Κάτι μας θυμίζει ...»
Demetris  |  12:42

ΗΠΑ: Νομοσχέδιο για τερματισμό του εμπάργκο όπλων για την Κύπρο

«Το συνδρομο των αμερικανων, Μακαρίου - Ρωσσιδη: να ψηφίζει η Κύπρος στον ΟΗΕ ότι ψήφιζε και η Κούβα, ...»
Ντομπρος Κελαηδης  |  12:19

Tην προεδρία του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης αναλαμβάνει ο Κασουλίδης

«`Οτι και να κάνει ο Αβέρωφ, πάλι η δήλωση του Πόθεν Έσχες του δεν βγάζει νόημα. Ο μοντέρνος, προοδευτικός ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  16:59

Προδρόμου: Το ΑΚΕΛ βρίσκεται ακόμα σε προεκλογικό αγώνα

«...και ο Προδρόμου σταθερά σε Colloquium γκαιμπελισμού!!!»
Ai Em  |  09:57

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση