ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προώθείται η Κύπρος ως Τουριστικός Προορισμός Γκολφ

Φιλοξενήθηκαν πέραν των 40 εξειδικευμένων εκπροσώπων 29 Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Κύπρος φιλοξένησε πέραν των 40 εξειδικευμένων εκπροσώπων 29 Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ σε μια συλλογική προσπάθεια των τεσσάρων γηπέδων γκολφ, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) και των ξενοδοχείων για την προώθηση της Κύπρου ως Τουριστικού Προορισμού Γκολφ.

Το διήμερο πρόγραμμα περιλάμβανε παιγνίδια γκολφ και στα τέσσερα γήπεδα γκολφ, με τη συμμετοχή των φιλοξενουμένων, καθώς επίσης και μια γαστρονομική εμπειρία και αυθεντική γεύση της κυπριακής φιλοξενίας.

Στο εν λόγω Ταξίδι Εξοικείωσης Γκολφ, συμμετείχαν εξειδικευμένοι Οργανωτές Ταξιδίων Γκολφ από 11 χώρες: Αυστρία, Βουλγαρία, Τσεχία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Λιθουανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ελβετία, και Ηνωμένο Βασίλειο.

Απώτερος σκοπός του Mega Golf Fam Trip ήταν η γνωριμία των Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ με το προϊόν γκολφ της Κύπρου – ιδικά τον χειμώνα, ιδανική περίοδο για διακοπές γκολφ- και, διά μέσου αυτής, η προώθηση του νησιού με πακέτα ως Τουριστικό Προορισμό Γκολφ.

Οι Οργανωτές Ταξιδίων Γκολφ εξέφρασαν απόλυτη ικανοποίηση για την ποιότητα των γηπέδων γκολφ, τη φιλοξενία, τον επαγγελματισμό των εταίρων τουρισμού γκολφ και ιδιαιτέρως για τον ήπιο χειμερινό καιρό της Κύπρου.

Η επιτυχής διοργάνωση του εν λόγω προγράμματος αποτελεί δείγμα αγαστής συνεργασίας όλων των εταίρων γκολφ –ιδιωτικού τομέα και ΚΟΤ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση