ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Senaga Trading επεκτείνει το πορτοφόλιο της με το τσίπουρο Τσιλιλή

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα των Premium αλκοολούχων και μη-αλκοολούχων

Δελτίο Τύπου

Η Senaga Trading Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των Premium αλκοολούχων και μη-αλκοολούχων ποτών ανακοινώνει την συμφωνία την επέκταση της συνεργασίας με το αποσταγματοποιείο-οινοποιείο Τσιλιλή για την εμπορία και διανομή του Τσίπουρου Τσιλιλή στην Κύπρο. Η συμφωνία είναι αποτέλεσμα της υφιστάμενης άριστης συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών που περιλαμβάνει το Κτήμα Θεόπετρα και τα αφρώδες κρασιά Bianco Nero.Τα νέα προϊόντα που που περιλαμβάνονται στο πορτοφόλιο της συνεργασίας είναι μια σειρά από τρία είδη τσίπουρου: το Τσίπουρο με γλυκάνισο, το Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο και το Απόσταγμα Σταφυλιού Τσιλιλή Μοσχάτο Αμβούργου.

Το τσίπουρο αποτελεί το κατεξοχήν γνήσιο ελληνικό απόσταγμα με ιστορία και παράδοση χρόνων, σήμα κατατεθέν της ελληνικής φιλοξενίας και εγκαρδιότητας. Το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα από σταφύλι, εξευγενίζεται μέσα από την τέχνη και την πολυετή γνώση της οικογένειας Τσιλιλή.

Το Τσίπουρο Τσιλιλή είναι το πρώτο που εμφιαλώθηκε στη Θεσσαλία, η οποία αποτελεί την πατρίδα του τσίπουρου με μακρά ιστορική παράδοση και την περιοχή με τη μεγαλύτερη παραγωγή τσίπουρου στην Ελλάδα. Το τσίπουρο με γεωγραφική ένδειξη «Θεσσαλία» αποτελεί ένα αναγνωρισμένο προϊόν από την Ε.Ε με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Το Τσίπουρο Θεσσαλίας Τσιλιλή παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποιοτικών ποικιλιών, που καλλιεργούνται σε επιλεγμένα αμπελοτεμάχια της Θεσσαλικής γης κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το απόσταγμα σταφυλιού είναι ο «νεαρός ευγενής συγγενής» του τσίπουρου και η ύπαρξη του αποτελεί την εξέλιξη του τελευταίου. Παράγεται από την απόσταξη του συνόλου των στεμφύλων και του οίνου που προκύπτει από επιλεγμένα σταφύλια, με την ίδια υπομονετική, προσεκτική μέθοδο ασυνεχούς απόσταξης σε χάλκινους-ανοξείδωτους άμβυκες όπως και τo τσίπουρο.

Σχετικά με την Senaga Trading Ltd

Η Senaga Trading Ltd εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους τομείς των πωλήσεων, μάρκετινγκ και διανομής σε όλη την Κύπρο. Η SenagaTradingLtd σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα τωνPremiumμπυρών στην Κύπρο, μεpremium εισαγόμενες ετικέτες όπως τις Stella Artois, Hoegaarden και Leffe. Επίσης, η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διανέμει επιλεγμένες ετικέτεςαπό διακεκριμένους Έλληνες οινοπαραγωγούς, όπως τους αμπελώνες Θυμιόπουλου, την Γαία Οινοποιητική, το Κτήμα Παυλίδη, το Οινοποιείο Αλεξάκη, καθώς και τον μεγαλύτερο ιταλικόόμιλο κρασιών Gruppo Italiano Vini.Το 2016, το πορτοφόλιο της Senaga Trading Ltd έχει αναπτυχθεί με την προσθήκη αλκοολούχων και μη-αλκοολούχων μαρκών όπως τα Premium λικέρ Roots, τα τζίν Sipsmith και Daffy’s, τα Premium mixers Thomas Henry και προϊόντα από την εταιρεία Marie Brizard Wine & Spirit.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση