ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα καμπάνια από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης για το lovebrand γαλατάκι

Δημιούργησε διαφημιστική ταινία με γενικό τίτλο Γαλατάκι: Πάντα στη ζωή μας!

Δελτίο Τύπου

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου,προσφέροντας διαχρονικά καισύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρότυπα, προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.

Ανάμεσα στα πιο αγαπημένα και αυθεντικά προϊόντα της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είναι το γαλατάκι σοκολάτας και μπανάνας, με το οποίο μεγάλωσαν και μεγαλώνουν γενιές και γενιές στην Κύπρο. Το γαλατάκι έχει καταφέρει να αποτελεί ένα δυνατό, διαχρονικό κρίκο αγάπης για όλους τους κύπριους καταναλωτές και μάλιστα κάθε ηλικίας.

Η Xαραλαμπίδης Κρίστης, μέσα από μια υψηλής αισθητικής καμπάνια δημιούργησε μια κινηματογραφικής προσέγγισης διαφημιστική ταινία με γενικό τίτλο Γαλατάκι: Πάντα στη ζωή μας!Η καμπάνια κάνει πρεμιέρα, σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, ημέρα αγάπης και είναι εμπνευσμένη από την ίδια τη ζωή και όλες τις καθημερινές στιγμές, που μοιράζονται οι καταναλωτές με το αγαπημένο γαλατάκι και είναι ντυμένη μουσικά με τη νέα ερωτική μπαλάντα του Σάκη Ρουβά «Ζήτημα Ζωής» που ερμηνεύει ο κορυφαίος καλλιτέχνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γαλατάκι θα είναι το πρώτο προϊόν της Χαραλαμπίδης Κρίστης το οποίο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Το γαλατάκι σοκολάτας της Χαραλαμπίδης Κρίστης, κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 250ml και των 330ml και το γαλατάκι μπανάνας της Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 330ml.

Το γαλατάκι περιέχει όλες τις θρεπτικές και διατροφικές αξίες του γάλακτος καθώς είναι το μόνο από φρέσκο Κυπριακό γάλαΧαραλαμπίδης Κρίστης και είναι κατάλληλο για όλους. Είναι ιδανικό για τα παιδιά, που κατά την ανάπτυξή τους χρειάζονται ασβέστιο και βιταμίνες, το τέλειο ρόφημα επαναφοράς (recovery drink) για αθλητές που αναζητούν ένα φυσικό ποτό για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και μια καθημερινή απολαυστική επιλογή για όλους μας.

Οι Κύπριοι καταναλωτές δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο γαλατάκι Χαραλαμπίδης Κρίστης που κατέχει την πρώτη θέση, με μερίδιο αγοράς 75%.

Σε δήλωση της, η Marketing & Corporate Image Manager της Χαραλαμπίδης Κρίστης,Σωτηρούλα Σωτηρίου τόνισε σχετικά: «Το γαλατάκι μας,αποτελεί σταθερή αξία πολλές δεκαετίες τώρα, και συνεχίζει να μας συνδέει όλους με την μοναδική του γεύση και φρεσκάδα, αφού περιέχει όλες τις θρεπτικές διατροφικές αξίες του φρέσκου γάλακτος κυρίως όμως, αποτελεί πια μέρος της ζωής όλων μας! Αυτή η ιστορία αγάπης υπήρξε η πηγή έμπνευσης για τη νέα διαφημιστική καμπάνια μας.»

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της εταιρείας, Αλέξης Χαραλαμπίδης, ανέφερε: «Όταν πριν 47 χρόνια η Χαραλαμπίδης δημιούργησε από φρέσκο κυπριακό γάλα, το γαλατάκι με την χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν κομμάτι της ζωής όλων μας. Σε ένα κόσμο που όλα αλλάζουν συνεχώς το γαλατάκι παρέμεινε μια καθημερινή απόλαυση που περνάει από γενιά σε γενιά και συμβολίζει την αγάπη, την αγνότητα και την αθωότητα.»

γαλατάκι, Πάντα στη Ζωή μας!
#galataki #PantaStiZoiMas #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση