ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα είσοδος με το «Forever 21» στο Mall Λευκωσίας

Ανοίγει εντός του τρέχοντος έτους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μια νέα κάθοδος στην Κύπρο, μεγάλης εταιρείας του εξωτερικού, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το επόμενο διάστημα στην Κύπρο. Πρόκειται για το «Forever 21» ένα brand που ήδη μετράει παρουσία σε περίπου 50 χώρες και θα στεγαστεί στους χώρους του Mall of Cyprus.

Αυτό έρχεται μετά το κλείσιμο των Oviesse και Peacocks, με τον Όμιλο Σιακόλα να κάνει το επόμενο βήμα έτσι το επόμενο βήμα. «Το «success story» ξεκίνησε πριν 30 χρόνια στο Λος Άντζελες, όπου οι ξεχωριστές του στιλιστικές προτάσεις την ανέδειξαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην κορυφή της βιομηχανίας. Σήμερα η Forever 21 βρίσκεται με 700 καταστήματα σε 47 χώρες όπως: Ηνωμένες Πολιτείες, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία, Μεξικό, Καναδάς, Ινδία, Κίνα κ.ά. Ο κατάλογος των επιτυχιών όλων και μεγαλώνει αφού τα σχέδια του αμερικανικού οίκού φτάνουν μέχρι και την Ανατολική Ευρώπη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το πρώτο κατάστημα της «Forever 21» από την Ermes Department Stores και τον Όμιλο Εταιριών Σιακόλα θα ανοίξει εντός του τρέχοντος έτους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση