ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ΟΠΑΠ Κύπρου δίπλα στα προσφυγικά σωματεία

Έκτακτη χορηγία σε εννέα σωματεία

Δελτίο Τύπου

Σε λιτή τελετή που έγινε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, η ΟΠΑΠ Κύπρου παρέδωσε σε εννέα προσφυγικά σωματεία ποδοσφαίρου, έκτακτη χορηγία.

«Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και σεβόμενοι απόλυτα το ρόλο σας, ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα για έκτακτη στήριξή σας», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ Δημήτρης Αλετράρης, καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των προσφυγικών σωματείων.

Σχολιάζοντας επίσης αναφορές που γίνονται τελευταία για την λειτουργία της ΟΠΑΠ στην Κύπρο, ο κύριος Αλετράρης τόνισε εμφαντικά ότι « Η ΟΠΑΠ στέκεται με ειλικρίνεια από το 1969 δίπλα στην κυπριακή κοινωνία, γεγονός που καταγράφεται από την ιστορία!»

Τα σωματεία που έγιναν αποδέκτες της χορηγίας της ΟΠΑΠ Κύπρου είναι: Ανόρθωση Αμμοχώστου, Εθνικός Άχνας, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα Κατωκοπιάς, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Ασίλ Λύσης, Εθνικός Άσσιας, Διγενής Μόρφου και Ηρακλής Γερολάκκου.

Μιλώντας εκ μέρους των χορηγηθέντων σωματείων, ο Πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη, τονίζοντας τη σημαντική προσφορά της Εταιρείας στον τόπο, για 48 χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση