ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δυναμική είσοδος της Tempo στην κυπριακή αγορά

Δραστηριοποιείται στον τομέα της παρασκευής και διανομής αλκοολούχων και μη ποτών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην Κυπριακή αγορά επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ο εμπορικός κολοσσός Tempo, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της παρασκευής και διανομής αλκοολούχων και μη ποτών στο Ισραήλ.

Η έναρξη των εργασιών της Tempo στην Κύπρο ως θυγατρική εταιρεία της Tempo στο Ισραήλ ξεκίνησε ήδη με σημαντικά brands στις κατηγορίες μπύρας και Cider, όπως είναι η Heineken, ΑΛΦΑ, Sol, Murphy’s, Desperados, John Smith, Fosters, Newcastle Stronglbow και Bulmers Ciders. Επίσης από τις 6 Μάιου προστίθεται στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Tempo Κύπρου και οι διεθνούς φήμης μάρκες του κολοσσού στον τομέα των ποτών, Pernod Ricard, όπως Absolut, Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πλάνο δράσης της στη χώρα θα επεκταθεί και στον κλάδο των ενεργειακών ποτών, καθώς τον Απρίλιο θα παρουσιάσει στην αγορά το ενεργειακό ποτό XL.

Η εταιρεία δεσμεύεται να ακολουθήσει μια πορεία ανάπτυξης, πάντα με γνώμονα την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, ενώ είναι έτοιμη να ανατρέψει τις οποιεσδήποτε συμβάσεις υπάρχουν στο χώρο, εξασφαλίζοντας για όλα τα προϊόντα της Tempo ένα μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η άφιξη της εταιρείας στην Κύπρο θα φέρει καθοριστικές αλλαγές στο εγχώριο εμπορικό γίγνεσθαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση