ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης στο κρασί

Το WSET London είναι ο κορυφαίος οργανισμός παροχής οινικής εκπαίδευσης στον κόσμο

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Wine & Spirit Education Trust (WSET) του Λονδίνου, προσφέρουν προγράμματα κατάρτισης στην οινική εκπαίδευση. Τα προγράμματα αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και έγκυρη επιλογή για ανώτατη κατάρτιση διεπαγγελματικού επιπέδου στις αγορές κρασιού και αποσταγμάτων. Οι τίτλοι σπουδών του WSET αναγνωρίζονται από την παγκόσμια κοινότητα των οργανισμών που ασχολούνται με τα αλκοολούχα ποτά και τον οίνο, ως ηγετικοί τίτλοι εργασίας και εκπαίδευσης.

Το WSET London είναι ο κορυφαίος οργανισμός παροχής οινικής εκπαίδευσης στον κόσμο. Δραστηριοποιείται από το 1969 στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα κρασιά και τα αποστάγματα, με παρουσία σε 72 χώρες και πάνω από 72,000 σπουδαστές ανά έτος παγκοσμίως. Το WSET London έχει την ευθύνη για την ακαδημαϊκή εποπτεία των προγραμμάτων, των κριτηρίων εισαγωγής σε αυτά, της διδακτέας ύλης, των εξετάσεων και της απονομής των τίτλων.
 
Τα επίπεδα εκπαίδευσης:

Η πλήρης σειρά προγραμμάτων αποτελείται από 4 Επίπεδα- το Επίπεδο 1, Επίπεδο 2, (και Επίπεδο 2 αποσταγμάτων), Επίπεδο 3 και Επίπεδο 4 – WSET Diploma. Για κάθε επίπεδο εκπαίδευσης απονέμεται ξεχωριστό πιστοποιητικό, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, του WSET- το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για εγγραφή και παρακολούθηση του αμέσως ανώτερου επιπέδου κατάρτισης.

Σε ποιους απευθύνονται:

• Εργαζόμενους όλων των παραγωγικών σταδίων.

• Στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να ενημερώνονται διαρκώς γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο τους και επιζητούν την απόκτηση εξειδικευμένης κατάρτισης για μοναδικές δυνατότητες ανέλιξης στην εργασία και την καριέρα τους.

• Εταιρείες που επιδιώκουν να αναβαθμίσουν τη στελέχωση των τμημάτων τους, όπως επίσης να αναβαθμίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

• Νέους άνω των 18 ετών που επιθυμούν να επιλέξουν το χώρο των κρασιών ως τον επαγγελματικό τους ορίζοντα.

• Καταναλωτές που επιθυμούν να γνωρίσουν και να διεισδύσουν στα μυστικά του κρασιού και της οινογνωσίας.

Γλώσσες και χώροι διδασκαλίας:

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική, με απόδοση της ορολογίας και στην αγγλική. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους βιβλία εργασίας του WSET και στις δύο γλώσσες, με τη δυνατότητα εξέτασης είτε στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα. Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Άμεση έναρξη προγραμμάτων: Επίπεδο 1: 10 & 11 Απριλίου Επίπεδο 2: 04-06 & 12-13 Μάϊου
Πληροφορίες: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στo τηλέφωνο 22842571 και ηλεκτρονικά στο papamichael.f@unic.ac.cy
 
Κόστος: 

Επίπεδο 1: €370 à επιχορήγηση ΑνΑΔ €120, πληρωτέο από εργοδότη/εργοδοτούμενο €250
Επίπεδο 2: €720 à επιχορήγηση ΑνΑΔ €320, πληρωτέο από εργοδότη/εργοδοτούμενο €400
* Μειωμένο δικαίωμα συμμετοχής για άνεργους, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση