ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέο Γραφείο Πωλήσεων στην Πάφο εγκαινιάζει η Aristo Developers

Είναι ένας από τους κύριους χορηγός του Pafos 2017

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια της συνεχούς επέκτασης των δραστηριοτήτων της και εστιάζοντας στο φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα της για το τρέχον έτος, η Aristo Developers ως ένας απο τους κύριους χορηγούς του Pafos 2017, προχώρησε στην λειτουργία ενός νέου γραφείου πωλήσεων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της επαρχίας Πάφου, επι της πρόσφατα αναπλασμένης Πλατείας Κέννεντυ.

Με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία πέραν των 37 χρόνων και έχοντας ανεγείρει στην Πάφο την πλειονότητα των αναπτύξεων της, η AristoDevelopers παραμένει σταθερά ως ένας απο τους ισχυρότερους πυλώνες ανάπτυξης για την πόλη και επαρχία της Πάφου.

Στην αξιοσημείωτη πορεία της η AristoDevelopers σχεδίασε και ανάπτυξε έργα κλειδιά για την Πάφο όπως το εμπορικό κέντρο KingsAvenueMall, το θεματικό πάρκο PaphosWaterPark, το ιδιωτικό σχολείο International School of Paphos καθώς και το έργο διεθνών προδιαγραφών Venus Rock Golf Resort.

Με νέα έργα και αναπτύξεις για το 2017 η AristoDevelopers συνεχίζει την πρωτοπόρο της πορεία συμβάλλοντας καθοριστικά στην περεταίρω ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση