ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο Twitter Tax Cast της PwC

Στόχος να παρέχει πληροφορίες για την αποτελεσματική φορολογική συμμόρφωση

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο Twitter Tax Cast που πραγματοποίησε η PwC Κύπρου στις 30 Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα, είχαν την ευκαιρία να λάβουν σημαντικές πληροφορίες και να υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με το φορολογικό σύστημα της Κύπρου, λαμβάνοντας άμεσα απαντήσεις από τηνεξειδικευμένη ομάδα του οργανισμού,μέσω του λογαριασμού της PwC στο Twitter(@PwC_Cy_Press).Αξίζει να αναφερθεί ότι η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε στα αγγλικά και ρωσικά.

Αξιοποιώντας την αμεσότητα επικοινωνίας που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στόχος του Twitter TaxCast είναι να παρέχει πληροφορίες για την αποτελεσματική φορολογική συμμόρφωση και προγραμματισμό, χωρίς ωστόσο να υποκαθιστά την εξειδικευμένη επαγγελματική συμβουλή.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, ο κ. Στέλιος Βιολάρης, Συνέταιρος Συμβουλευτικών Φορολογικών Υπηρεσιών στην PwCΚύπρου δήλωσε: «Μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο Twitter Tax Cast που διοργανώσαμε πέρσι θελήσαμε να εξελίξουμε την πρωτοβουλία αυτή σε ετήσιο θεσμό ώστε να παρέχουμε τις αναγκαίες πληροφορίες σε οργανισμούς και άτομα που ήδη δραστηριοποιούνται ή στοχεύουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Κύπρο. Ως ηγετικός οργανισμός στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών πιστεύουμε ότι η ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιώνπου στοχεύουν στη στήριξη των επιχειρήσεων,είναι αναγκαία για την επίτευξη συνθηκών βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξηςστη χώρα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση