ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Bus Diaries από την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα

Η Ελένη Ξένου μας καλεί στο δικό της road trip

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Ελένη Ξένου δεν χρειάζεται συστάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιβάτες έτοιμους να την ακολουθήσουν στο νέο της εγχείρημα.

Επιβαίνοντας η ίδια σε ένα λεωφορείο, και με την κάμερα του Χριστόφορου Ροδίτη να την ακολουθεί, επιλέγει προορισμούς της Κύπρου που αγαπάμε. Μας καλεί στο δικό της road trip και μπαίνει σε νέες περιπέτειες συναντώντας ανθρώπους, συλλέγοντας εικόνες, μυρωδιές, γεύσεις και ήχους. Κάθε διαδρομή και μια νέα ιστορία, κάθε ιστορία και μια καινούργια σελίδα στο ημερολόγιό της.

To BUS DIARIES είναι το νέο ανθρωποκεντρικό οδοιπορικό με την υπογραφή της Ελένης Ξένου και την ξεχωριστή σκηνοθετική ματιά του Χριστόφορου Ροδίτη. Έρχεται στις οθόνες μας μέσω του youtube κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα, τις ώρες 11:20, 17:40 και 23:20, με τη στήριξη του MAD και της εφημερίδας  «Καθημερινή».

Στόχος της να μας ξεναγήσει σε ανεξερεύνητους προορισμούς της Κύπρου και να μας αποκαλύψει την πιο αυθεντική και γοητευτική πλευρά του νησιού. Το πρώτο road trip της Ελένης Ξένου έχει προορισμό τον Μουτουλλά. Γιατί; Μα, γιατί μας αρέσουν οι μύθοι!

Το νέο εγχείρημα της Ελένης Ξένου και του Χριστόφορου Ροδίτη στηρίζει η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι στέκεται αρωγός σε κάθε εμπνευσμένη και δημιουργική νέα προσπάθεια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X