ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Global Educational Services βοηθά στις μεταπτυχιακές σπουδές

Ο σύμβουλος είναι σε θέση να σας συμβουλέψει σωστά

Εκμεταλλευτείτε την περίοδο του Πάσχα και επισκεφτείτε ένα εκπαιδευτικό σύμβουλο της Global για να σας βοηθήσει με τις μεταπτυχιακές σας σπουδές . Ο σύμβουλος είναι σε θέση να σας συμβουλέψει σωστά για τις σπουδές που θα έχουν ζήτηση στο μέλλον και να σας βοηθήσει να κάνετε την πιο σωστή επιλογή βάση το ατομικό ακαδημαϊκό επίπεδο, τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντα σας.

Ο εκπαιδευτικός σύμβουλος λόγω της πλατιάς γνώσης που διαθέτει για τα διαθέσιμα προγράμματα καθώς και για τα απαιτούμενα προσόντα εισαγωγής σε διάφορα πανεπιστήμια στη Βρετανία θα σας κάνει την διαδικασία επιλογής πανεπιστημίου πολύ πιο απλή και γρήγορη . Στην συνέχεια θα σας εξασφαλίσει θέση στο πανεπιστήμιο της αρεσκείας σας. Οι υπηρεσίες του δεν τελειώνουν όμως εδώ. Επιπρόσθετα θα σας βοηθήσει με την συμπλήρωση φοιτητικού δανείου , εξασφάλιση διαμονής σε εστίες του πανεπιστημίου, θα σας φέρει σε επαφή με άλλους Κύπριους που θα σπουδάσουν στο ίδιο πανεπιστήμιο με εσάς και ότι άλλο χρειαστείτε για μια ομαλή ένταξη στο πανεπιστήμιο.

Τηλεφωνήστε τώρα για ένα δωρεάν ραντεβού με την Global στα τηλέφωνα 22 780250 ή 22 772244 και αφήστε τους ειδικούς να πραγματοποιήσουν το όνειρο των σπουδών σας.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση