ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναστασιάδης: Πολυσχιδές το έργο της ΟΠΑΠ Κύπρου

Παρουσιάστηκαν οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς της ΟΠΑΠ για το 2016

Newsroom K

Η Πολιτεία αναγνωρίζει, σέβεται και εκτιμά το πολυσχιδές έργο της η ΟΠΑΠ Κύπρου και μέλημα της Κυβέρνησης είναι η συνέχιση και η εξέλιξη της αγαστής συνεργασίας που αναπτύσσουν διαχρονικά, με τελικό αποδέκτη πάντοτε το κοινωνικό σύνολο.

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε χαιρετισμό του στην παρουσίαση των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της ΟΠΑΠ για το 2016. Τον χαιρετισμό ανέγνωσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως στο πλαίσιο της πολύχρονης και πολυσχιδούς της προσφοράς, η ΟΠΑΠ Κύπρου κατάφερε μέσα από τη συνολική της δράση να συγκεντρώσει μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία μετέτρεψε αμέσως σε οικονομική ενίσχυση των τομέων της Υγείας, της Παιδείας, του Πολιτισμού του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου, συνέχισε, αναγνωρίζοντας την Υγεία ως υπέρτατο αγαθό και επιβεβαιώνοντας ότι ο τομέας αυτός έχει τεθεί στο κέντρο της έγνοιας της εταιρείας, συνέβαλε στην αναβάθμιση της παροχής της υγείας, φροντίζοντας τις ανάγκες των πασχόντων συνανθρώπων μας με την οικονομική της συνεισφορά αλλά και τη στελέχωση διαφόρων νοσοκομειακών κέντρων και ιδρυμάτων.

Πρόσθετα, είπε, θέλοντας να στηρίξει τους νέους, στάθηκε και παραμένει αρωγός του ευρύτερου έργου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει να στηρίζει και πολλούς άλλους θεσμούς, όπως Συνδέσμους Γονέων, Σχολικούς Διαγωνισμούς, Μουσικά Σχολεία καθώς και πολλές άλλες αξιόλογες δράσεις, με σκοπό την πολυεπίπεδη ενίσχυση της Παιδείας, ως το μεγαλύτερο εφόδιο των νέων για μια ζωή στηριγμένη σε αξίες και ήθος.

Παράλληλα με την Παιδεία, ο Πρόεδρος σημείωσε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου ενδυναμώνει και τον τομέα του Πολιτισμού, ο οποίος αναδεικνύει τις αξίες και την κουλτούρα της πατρίδας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση