ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανοίγει φτερά για Θεσσαλονίκη η TUS

Η κυπριακή εταιρία ξεκινά απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα

Δελτίο Τύπου

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: "Τhe Ultimate Schedule” συνεχίζει την επέκταση των δρομολογίων της προσφέροντας απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στη Θεσσαλονίκη. Οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα μπορούν πλέον να επισκεφθούν την ελληνική συμπρωτεύουσα, την ιστορική και πανέμορφη Θεσσαλονίκη απολαμβάνοντας την εμπειρία ταξιδιού που η Tus προσφέρει, με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει από την 25η Μαρτίου και η TUS θα διενεργεί πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Η πτήσεις της Tus θα αναχωρούν τη Δευτέρα στις 07:50 από τη Λάρνακα και στις 10:50 από τη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη στις 17:00μμ από τη Λάρνακα και στις 20:00 από τη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή στις 16:50 από τη Λάρνακα και στις 21:50 από τη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο στις 08:00 από τη Λάρνακα και στις 13:30 από τη Θεσσαλονίκη. Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

Η TUS Airways έχει μόλις πρόσφατα ανακοινώσει την έναρξη, το Δεκέμβριο του 2017, απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη και την Αθήνα, ενώ στις 16 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει να πετά προς την πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, και στα τέλη Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη.

Οι πτήσεις της εταιρείας στους εν λόγω προορισμούς θα εκτελούνται από τα δύο Fokker jets που μόλις πρόσφατα έχουν προστεθεί στον στόλο της TUS, ο οποίος ήδη περιλαμβάνει δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η TUS Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα "Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρου με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στεφάνου: Κακόβουλα ψέματα τα περί σχέσης ΑΚΕΛ-Ιβάν

«Από ότι φαίνεται η στήλη της Καθημερινής poticsblog, κατάντησε χαλκείο ψευδών ειδήσεων. »
Leo  |  14:39

Παίρνει αναβολή η διάσκεψη Άντρου

«Ένα χαμένο κόμμα προσπαθεί να βρει τα πόδια του που δυστυχώς του έχει κόψει ο Χριστόφιας και τώρα ο ...»
knak  |  12:44

Στο δείπνο της Συνόδου Αρχηγών Κρατών τα θέματα της Τουρκίας

«Και εμείς ακόμη κράζουμε για κόστος στη Τουρκία. Μια χώρα σαν το Ηνωμένο Βασίλειο και βρίσκεται μόνη ...»
Λευκωσιατης  |  10:40

Αλέκος προς Οδυσσέα: Πολύ μικρός για να μου μιλάς για εντιμότητα

«Αντί να παραιτηθεί για σκοπούς ευθιξίας (και όχι μόνο) κατηγορεί άλλους ο κ Αλέκος. Έλεος σε αυτόν τον ...»
Γιάννος  |  13:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση