ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανοίγει το 5ο κατάστημα Public στο Παραλίμνι

Από το Σάββατο 18 Αυγούστου θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους του πελάτες

Δελτίο Τύπου

Το νέο Public,που θα βρίσκεται ακριβώς πλάι στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης τη Λεωφόρο 1ης Απριλίου, φέρνει και στο Παραλίμνι την αγοραστική εμπειρία και τη φιλοσοφία του «retail entertainment». Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, την τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού όπως tablets, smartphones, τηλεοράσεις, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική και video games. 

Παράλληλα, στα Public οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν ζωντανά την ευρύτερη και πληρέστερη γκάμα προϊόντων Apple στην Κύπρο, όπως iPhones, MacBooks, iPads και δεκάδες αξεσουάρ.

Με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, συμπίπτει και η προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά. Για το τέλειο ξεκίνημα, οι μαθητές θα βρουν τις καλύτερες συλλογές επώνυμων brand, σχολικές τσάντες με τα πιο πρωτότυπα σχέδια, αμέτρητες πένες, μολύβια, μπλοκ, τετράδια, και είδη οργάνωσης γραφείου, σχολικά βιβλία και βοηθήματα και ξενόγλωσσα βιβλία σε μοναδικές τιμές.

Ο κ. Δημήτρης Φιλόπουλος Country Manager των Public Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Η οικογένεια Public μεγαλώνει. Σήμερα βρισκόμαστε σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη, όπου κι αν βρίσκεται, τη μοναδική ατμόσφαιρα των Public. Πολύ καιρό είχαμε στο μυαλό μας ότι λείπαμε από την επαρχία Αμμοχώστου. Το νέο μας κατάστημα στο Παραλίμνι μας φέρνει κι εδώ. Είμαστε φιλόδοξοι ότι κι αυτό το κατάστημα θα γίνει σύντομα αγαπημένος προορισμός, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε άλλη πόλη της Κύπρου. Ανυπομονούμε να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά».

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση