ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:54
 

Από τις 20 Δεκεμβρίου ξανά η Ελληνική στο ΧΑΚ

Παράλληλα μετατίθεται για τέλος Μαρτίου η προγραμματισμένη αύξηση κεφαλαίου 150 εκατ.

Newsroom K

Από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου επανέρχεται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου η Ελληνική Τράπεζα, μετά την αναστολή διαπραγμάτευσης που είχε ανακοινώσει ενόψει ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της για το εννιάμηνο του 2018.

Ταυτόχρονα, η Ελληνική συμφώνησε με την Pimco (Poppy Sarl) και την Emma Alpha να παρατείνουν την καταληκτική ημερομηνία που θα προχωρήσουν στην Αύξηση κεφαλαίου των 150 εκατομμυρίων ευρώ ένεκα της απορρόφησης του Συνεργατισμού. Η συμφωνία με την Δήμητρα Επενδυτική για τα εναπομείναντα 50 από τα 150 συνολικά εκατ. ευρώ αύξησης κεφαλαίου ισχύει δίχως επεκτάσεις.

Αναλυτικότερα, η Ελληνική συμφώνησε με τις Poppy Sarl (η «Poppy») και Emma Alpha Holding Ltd (η «Emma») όπως παρατείνουν την καταληκτική ημερομηνία (long stop date) των συμφωνιών εγγραφής μεταξύ της Poppy και της Εταιρείας και μεταξύ της Emma και της Εταιρείας από τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 31 Μαρτίου 2019. Η συμφωνία εγγραφής που συνάφθηκε μεταξύ της Εταιρείας και της Δήμητρα Επενδυτική Δημόσια Λίμιτεδ είναι ήδη άνευ όρων και παραμένει σε ισχύ.

Η Εταιρεία, όπως ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο, σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων του (ημερ. 29/10/2018 και 2/11/2018), ανακοίνωσε την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εισηγμένης εταιρείας Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ (Μετοχές και Μετατρέψιμα Αξιόγραφα Κεφαλαίου 1 και 2) από αύριο Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X