ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
 

«Αργυρή διάκριση» πέτυχαν τα αεροδρόμια της Κύπρου

Στα διεθνή βραβεία MEECO για την περίοδο 2018 – 2020

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

«Αργυρή διάκριση» (Silver Designation) πέτυχαν τα αεροδρόμια της Κύπρου στα διεθνή βραβεία MEECO για την περίοδο 2018 – 2020.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «το Ινστιτούτο MEECO (Measuring Excellence in Executive Coaching, Employee Engagement and Culture in Organisations) εγκαθιδρύθηκε το 2016 και αποτελεί ένα διεθνή μηχανισμό μέτρησης της αριστείας και της απόδοσης των εταιρειών σε θέματα ηγεσίας, εταιρικής κουλτούρας και καθοδήγησης (coaching)».

Προστίθεται ότι «η ίδια η Επιτροπή Αξιολόγησης MEECO αναφέρει πως η Hermes Airports, είναι ο Οργανισμός που κατάφερε με απόλυτη επιτυχία και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, να πετύχει μια ολική ανατροπή, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι το πρώτο αεροδρόμιο διεθνώς, που καταφέρνει να εξασφαλίσει μια τόσο υψηλού επιπέδου διάκριση».

Η διάκριση αυτή «όπως σημειώνει στην αιτιολόγηση της η Επιτροπή MEECO, αντιπροσωπεύει την επίτευξη ενός προτύπου αριστείας στο σχεδιασμό, την εκτέλεση και τη βιωσιμότητα ενός κορυφαίου προγράμματος ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο υλοποιείται μέσω της καθοδήγησης (coaching)».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους της Hermes Airports, η Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της εταιρείας Ελένη Καλογήρου και η Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Νατάσα Ιακωβίδου κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, στο Colorado των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής».

Σε δηλώσεις της, η κα Καλογήρου «εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη σημαντική αυτή βράβευση» και «επαναβεβαίωσε τη ξεκάθαρη δέσμευση της Hermes για την κατάκτηση της αριστείας στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, γεγονός το οποίο εκτιμάται και αναγνωρίζεται διεθνώς».

Από την πλευρά της η κα Ιακωβίδου, εξέφρασε την «ικανοποίηση της για το γεγονός ότι η σκληρή δουλειά, οι επίμονες προσπάθειες και οι λεπτομερείς σχεδιασμοί των τελευταίων χρόνων, οδήγησαν όχι μόνο στα σημερινά αποτελέσματα, αλλά και σε μια τόσο σημαντική διεθνή αναγνώριση».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα ότι «με την εξασφάλιση της διάκρισης MEECO, οι πρακτικές και οι εμπειρίες της Hermes Airports, αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άλλους Οργανισμούς και επιχειρήσεις, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, που επιθυμούν να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση και να αναπτύξουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, επενδύοντας σε ό,τι αδιαμφισβήτητα πολυτιμότερο διαθέτουν, τους ίδιους τους ανθρώπους τους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X