ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:38
 

Εγκαινιάζεται το επιβατικό τερματικό στο λιμάνι Λεμεσού

Η τελετή εγκαινίων θα γίνει την Πέμπτη 3 Μαΐου

Δελτίο Τύπου

Στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του νέου υπερσύγχρονου επιβατικού τερματικού της DP World Limassol, στις εγκαταστάσεις του Λιμανιού Λεμεσού. Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DP World, Sultan Ahmed Bin Sulayem. Στην τελετή θα παρευρεθούν πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι, διευθυντές και στελέχη από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, καθώς κι εκλεκτοί συνεργάτες των διοργανωτών.

Η DP World, ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές λιμένων παγκοσμίως, διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο διεθνές εμπόριο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας. Τον Ιανουάριο του 2017, η εταιρεία ανέλαβε τη διαχείριση του Τερματικού Πολλαπλών Χρήσεων στο Λιμάνι Λεμεσού για περίοδο 25 χρόνων, μετά την υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης που υπεγράφη τον Απρίλιο του 2016.

Οι δραστηριότητες του Τερματικού Πολλαπλών Χρήσεων της DP World Limassol, το οποίο αποτελείται από τρία κρηπιδώματα πολλαπλών χρήσεων, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη διαχείριση γενικού/χύδην φορτίου και τροχοφόρων φορτίων/αυτοκινήτων (Roll On – Roll Off), την παροχή υπηρεσιών πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και τη λειτουργία του ολοκαίνουριου Επιβατικού Τερματικού. Η εταιρεία προσφέρει ένα ασφαλές, σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον για τα δρομολόγια κρουαζιέρων με προορισμούς τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Βασικός στόχος της DP World Limassol είναι να καταστήσει το τερματικό στο λιμάνι Λεμεσού πιο παραγωγικό και βιώσιμο, διανοίγοντας νέες προοπτικές, με μακροπρόθεσμα οφέλη τόσο για την τοπική κοινωνία, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, όσο και για την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, μέσω της παροχής καλύτερων υπηρεσιών.

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Κε Hourican, αν η συζήτηση βλάπτει την Τρ. Κύπρου, σκεφτείτε να αλλάξετε δικηγόρους. Ακόμα μπορείτε ...»
Loucas  |  15:18

Το ακριβό διαζύγιο των Μπέζος

«Ολες οι γυναικες θα ηθελαν να ειναι στην θεση της κας μπεζου!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:31

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Ο κος Χούρικαν εθελοτυφλεί! Αγνοεί ότι ο σεντερ φορ του γηπέδου ειναι ο κος Πολυβίου. Με την κρίση του ...»
Πανικοδημος  |  10:53

Ξηλώνουν το Ανώτατο Δικαστήριο

«Ο βασικός νόμος της φύσης – και της κοινωνίας – είναι: «ότι δεν ελέγχεται είτε εκρήγνυται είτε ...»
Ai Em  |  09:29

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X