ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
 

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC στις επαγγελματικές εξετάσεις

Παγκόσμια πρωτιά στις εξετάσεις του ICAEW από τον Θωμά Θωμά

Δελτίο Τύπου

Εξαιρετικά αποτελέσματα πέτυχε ο εκπαιδευόμενος λογιστής της PwC Κύπρου Θωμάς Θωμά, στις εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Θωμάς Θωμά κατέκτησε την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στα μαθήματα Financial Accounting & Reporting και Financial Management, κερδίζοντας τα βραβεία Spice & Pegler και Howeitt αντίστοιχα, ενώ πέτυχε επίσης την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία (100%) στο μάθημα Financial Accounting & Reporting.

Επιπλέον, στις εξετάσεις του ICAEW που πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017, η Ρομπέρτα Κουμέττου και η Μαρίνα Παπαναστασίου πέτυχαν από κοινού παγκόσμια πρωτιά και απέσπασαν το βραβείο Knox στο μάθημα Tax Compliance. Στις εξετάσεις του Association of Charted Certified Accountants (ACCA) που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο 2018, η Daria Spirkova και 0 Vitalii Aleksandrov κατέκτησαν την πρώτη θέση Παγκύπρια, στα μαθήματα Financial Reporting και Advanced Financial Management αντίστοιχα, ενώ ο Χρίστος Μάρκου πέτυχε τη δεύτερη θέση Παγκύπρια στη συνολική κατάταξη των εκπαιδευόμενων λογιστών που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα κατάρτισής τους.

Αναγνωρίζοντας την αξιέπαινη προσπάθειά τους, η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευόμενους λογιστές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2018, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του οργανισμού, Ευγένιου Χρ. Ευγενίου και του Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, Φίλιππου Σώσειλου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ευγενίου συνεχάρη τους διακριθέντες και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα συνολικά αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές του οργανισμού στις επαγγελματικές εξετάσεις, που διαχρονικά ξεπερνούν τους διεθνείς μέσους όρους.

«Είμαστε υπερήφανοι για τα βραβεία και τις συνεχείς διακρίσεις των ανθρώπων μας, που επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που τους παρέχουμε. Η επένδυση και πίστη στο ανθρώπινο δυναμικό του οργανισμού και η προσέλκυση ταλαντούχων ανθρώπων αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Στην PwC Κύπρου είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας και τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο, ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις απεριόριστες δυνατότητες τους. Αυτό είναι που κάνει για εμάς τη διαφορά και προσθέτει πραγματική αξία στους πελάτες και συνεργάτες μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Να μεριμνούν οι εκπαιδευτικοί για την πρωινή προσευχή» λέει το Υπ.Παιδείας

«Με λίγα λόγια η προσευχή είναι εξαναγκασμός »
Gio  |  14:49

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Όταν καταφέρουμε, σαν λαός, να σταματήσουμε οι μισοί να κατηγορούμε ή να θεωρούμε τους άλλους μισούς ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  13:57

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος που έγινε Τάσσος και οι κυρώσεις των 28 για την Τουρκία

«Μάλλον να κατευνάσουν το θηρίο όχι να το εξημερώσουν γιατί δεν εξημερώνεται!»
Leon  |  13:30

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X