ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:14
 

Επέκταση της Westnet στην Κύπρο

Δυναμική είσοδο στην κυπριακή αγορά για την ελληνική εταιρία διανομής προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας

Δελτίο Τύπου

Η Westnet, εταιρεία του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην αγορά της Κύπρου.

Η Westnet αποτελεί συνώνυμο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας από την ίδρυσή της το 2005. Ξεκινώντας αρχικά με τη διανομή προϊόντων πληροφορικής και περνώντας το 2012 στην αγορά του mobility με smart phones και tablets, κατέχει πλέον ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά. Το 2015 – 16 επέκτεινε περαιτέρω τις δραστηριότητές της στην αγορά των περιφερειακών, των αξεσουάρ, και του Gaming, καθώς και των τηλεοράσεων και των φωτογραφικών, με σημαντικές συνεργασίες.

Η εταιρία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική διανομή στην ελληνική αγορά των tablets και smart phones Lenovo, των smart phones, notebooks, υπολογιστών και προϊόντωνgamingτης ASUS, των τηλεοράσεων Hitachi και Toshiba καθώς και των τηλεοράσεων, tabletsκαι featurephonesτης e-star. Το 2016, προχώρησε επίσης σε συνεργασία με τη Microsoft για όλα τα καταναλωτικά προϊόντα (Surface, Xbox, Office, Peripherals) αλλά και την Canon για τα φωτογραφικά κι εκτυπωτικά προϊόντα.

Έχοντας συνάψει συνεργασίες με μερικά από τα σημαντικότερα brands τεχνολογίας διεθνώς και μέσα από ένα αξιόπιστο δίκτυο διανομής, η Westnet αποτελεί στρατηγική επιλογή για πελάτες και προμηθευτές στη διανομή των κορυφαίων προϊόντων τεχνολογίας. Οι συνεργασίες με τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η HP Enterprise, HP Inc, Lenovo, Asus, Canon, Microsoft, Samsung, LG, Hitachi, Toshiba, Logitech, Creative, Polaroid, D-Link, TP-Link, Eset, Panda, Kasperskyκ.ά. αποδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της παρέχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η Westnet θα διαθέσει στην Κυπριακή αγορά το σύνολο των οίκων που αντιπροσωπεύει και στην Ελλάδα. Στις νέες αποθήκες της Westnet στην Κύπρο υπάρχουν ήδη ετοιμοπαράδοτα χιλιάδες προϊόντα και με εβδομαδιαίες αποστολές από την Ελλάδα ακόμα περισσότερα.

Επικεφαλής της θυγατρικής εταιρείας Westnet στην Κύπρο έχει αναλάβει ο κος Νίκος Τσαρουχάς, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και του marketing σε εταιρίες της Κύπρου και της Ελλάδας.
O Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet Ρόμπυ Μπουρλάς δήλωσε πως «μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα για πάνω από 10 χρόνια, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ίδρυση μας στην Κύπρο. Πιστεύουμε πολύ στη δυναμική της Κυπριακής αγοράς και στοχεύουμε να προσφέρουμε και στους Κύπριους πελάτες μας την αξία που μας έχει καταστήσει ως τον απόλυτα αξιόπιστο συνεργάτη δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X