ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτοιμος ο νέος κατάλογος της ΙΚΕΑ

Πάνω από 1000 βασικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές!

Δελτίο Τύπου

Ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2019 έφτασε και είναι έτοιμος να καλύψει κάθε σας επιθυμία και ανάγκη, τόσο με τις έξυπνες ιδέες και λειτουργικές λύσεις για το σπίτι που προσφέρει όσο και με τις νέες χαμηλότερες τιμές του.

Η ΙΚΕΑ τη φετινή χρονιά προχωρά σε μία σημαντική ενέργεια, χαμηλώνοντας τις ήδη χαμηλές τιμές της ακόμη περισσότερο. Στο νέο κατάλογο ΙΚΕΑ 2019, θα βρείτε πάνω από 1.000 βασικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές!

Ο νέος κατάλογος της ΙΚΕΑ παρουσιάζει για πρώτη φορά επτά ολοκληρωμένα σπίτια, το καθένα με τη δική του διαφορετική ιστορία, και προσκαλεί όλο τον κόσμο να επισκεφτεί αυτά τα σπίτια, τα οποία είναι γεμάτα έμπνευση, για μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι.

Τα σπίτια αυτά είναι αποτέλεσμα της έρευνας ’’Life at Home’’ της ΙΚΕΑ, η οποία επιτρέπει στην ΙΚΕΑ να δημιουργήσει προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολλών του κόσμου. Τα επτά διαφορετικά σπίτια αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στιλ και ανάγκες διαβίωσης, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει ένα ιδανικό σπίτι.

Οι προκλήσεις της σύγχρονης ζωής στο σπίτι είναι πολλές, από τη συμβίωση πολλών ανθρώπων όπου ο καθένας διεκδικεί τον χώρο του, μέχρι το να φέρουμε τη φύση και την ηρεμία στο σπίτι μας. Ο νέος κατάλογος της ΙΚΕΑ γιορτάζει τη ζωή στο σπίτι, με όλες τις προκλήσεις, τις εντάσεις, τις ανάγκες και τα όνειρά της. Ένας συνδυασμός γνώσεων με έξυπνες και οικονομικές λύσεις για επίπλωση σπιτιού. Από ένα διαμέρισμα 16 τετραγωνικών μέτρων, μέχρι ένα σπίτι εντελώς προσηλωμένο σε επιλογές φιλικές προς το περιβάλλον, υπάρχει έμπνευση για όλους, όπως και να ζούμε.

Οι εκπλήξεις του νέου καταλόγου ΙΚΕΑ δεν σταματούν εδώ. Νέες σειρές, κλασικά προϊόντα, κομψές προτάσεις και προσιτές λύσεις, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Βρείτε το νέο κατάλογο ΙΚΕΑ 2019 σύντομα στην πόρτα σας αλλά και στην ηλεκτρονική του μορφή, στο https://www.ikea.com.cy/katalogos-ikea/. Απολαύστε κάθε του σελίδα και εμπνευστείτε από ιδέες που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το σπίτι σας όπως ακριβώς θέλετε και να κάνετε τη ζωή στο σπίτι ακόμα πιο όμορφη.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση