ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτή τη μορφή θα έχει η κινητή τράπεζα της Ελληνικής

H Τράπεζα δηλώνει πως θα είναι σύντομα έτοιμη η πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα που θα εξυπηρετεί απομακρυσμένα χωριά

Newsroom K

Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο το πρώτο όχημα των κινητών τραπεζικών μονάδων, που θα ενισχύσουν το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας εξυπηρετώντας τις απομακρυσμένες περιοχές και την ύπαιθρο, σημειώνει η Ελληνική Τράπεζα.

Η κινητή τραπεζική μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας αποτελεί ένα πρωτοποριακό project, που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε εξ ολοκλήρου στην Κύπρο, από την εταιρεία DemadesDesignLtd. με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό αυτοκινήτων και στα customprojects, ενώ η κατασκευή των οχημάτων ολοκληρώθηκε από ένα τοπικό κατασκευαστή λεωφορείων.

Το όχημα παρουσιάζει καινοτομίες τόσο όσον αφορά τον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του, όσο και με τους τομείς της οικολογίας και της τεχνολογίας.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του οχήματος ο οποίος περιλαμβάνει και μηχανή ΑΤΜ διακρίνεται από το δυναμικό του σχήμα ενώ τα εσωτερικά σχεδιάστηκεώστε να παρέχεται στους πελάτες ένα φιλόξενο περιβάλλον και μια ευχάριστη εμπειρία. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται πάγκοι ταμείου, χώρος καθισμάτων, ενσωματωμένο κλιματιστικό, προσαρμοζόμενος φωτισμός, αλλά και ανελκυστήρας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία.

Η μοναδικότητα του οχήματος έγκειται στο γεγονός ότι εμπεριέχει σύγχρονα ηλιακά και ηλεκτρονικά συστήματα, που του παρέχουν ενεργειακή αυτονομία για περισσότερες από 15 ώρες. Η αυτονομία αυτή καθιστά δυνατή τη λειτουργία του σε οποιαδήποτε μέρος, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης του με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε και ο Νικόλας Δημάδης, Επικεφαλής Σχεδιαστής και Διευθυντής της Demades Design Ltd., «Η κινητή τραπεζική μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας δεν είναι μόνο ένα προηγμένο όχημα τεχνολογίας. Είναι απτό παράδειγμα ότι καινοτόμα και εξελιγμένα projects μπορούν να υλοποιηθούν σε τοπικό επίπεδο και μπορούν να παρέχουν λύσεις για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας, σεβόμενα ταυτόχρονα το περιβάλλον.»

Με την ολοκλήρωση και των τελευταίων τεχνικών ελέγχων, η Ελληνική Τράπεζα θα προβεί άμεσακαι στην ανακοίνωσητων δρομολογίων των μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Επαναβεβαίωση θέσεων από το Foreign Office για το Κυπριακό

«Αυτοκλιτοι και εντεταλμένοι πρέπει να απομονωθούν και να εκτεθούν δημόσια .»
Στέλιος Στυλιανού  |  17:33

Κλείδωσε ο Μουσιούττας για το ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ

«Τί σου είναι αυτή η ...ΔΗΚΟϊκή πολιτική!!! ...ολα τα νούμερα κερδίζουν!!!»
Ai Em  |  09:39

Αναστασιάδης: Τις επόμενες μέρες θα μας απασχολήσουν πολλά που αφορούν την δικαιοσύνη

«Μα γιατί τόση βία; Υπάρχει και η επόμενη πενταετία…. Να το συνδυάσετε με το τελεφερίκ σιόρ… »
Ai Em  |  09:26

Κλείνουν 15 καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου

«Αυτη η εξαγγελια σημαινει περιπου 400 απολυσεις . Για ποιους κτυπα η καμπανα; ...και να μην ξεχνουμε ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  21:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X