ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτή τη μορφή θα έχει η κινητή τράπεζα της Ελληνικής

H Τράπεζα δηλώνει πως θα είναι σύντομα έτοιμη η πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα που θα εξυπηρετεί απομακρυσμένα χωριά

Newsroom K

Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο το πρώτο όχημα των κινητών τραπεζικών μονάδων, που θα ενισχύσουν το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας εξυπηρετώντας τις απομακρυσμένες περιοχές και την ύπαιθρο, σημειώνει η Ελληνική Τράπεζα.

Η κινητή τραπεζική μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας αποτελεί ένα πρωτοποριακό project, που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε εξ ολοκλήρου στην Κύπρο, από την εταιρεία DemadesDesignLtd. με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό αυτοκινήτων και στα customprojects, ενώ η κατασκευή των οχημάτων ολοκληρώθηκε από ένα τοπικό κατασκευαστή λεωφορείων.

Το όχημα παρουσιάζει καινοτομίες τόσο όσον αφορά τον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του, όσο και με τους τομείς της οικολογίας και της τεχνολογίας.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του οχήματος ο οποίος περιλαμβάνει και μηχανή ΑΤΜ διακρίνεται από το δυναμικό του σχήμα ενώ τα εσωτερικά σχεδιάστηκεώστε να παρέχεται στους πελάτες ένα φιλόξενο περιβάλλον και μια ευχάριστη εμπειρία. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται πάγκοι ταμείου, χώρος καθισμάτων, ενσωματωμένο κλιματιστικό, προσαρμοζόμενος φωτισμός, αλλά και ανελκυστήρας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία.

Η μοναδικότητα του οχήματος έγκειται στο γεγονός ότι εμπεριέχει σύγχρονα ηλιακά και ηλεκτρονικά συστήματα, που του παρέχουν ενεργειακή αυτονομία για περισσότερες από 15 ώρες. Η αυτονομία αυτή καθιστά δυνατή τη λειτουργία του σε οποιαδήποτε μέρος, χωρίς την ανάγκη σύνδεσης του με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε και ο Νικόλας Δημάδης, Επικεφαλής Σχεδιαστής και Διευθυντής της Demades Design Ltd., «Η κινητή τραπεζική μονάδα της Ελληνικής Τράπεζας δεν είναι μόνο ένα προηγμένο όχημα τεχνολογίας. Είναι απτό παράδειγμα ότι καινοτόμα και εξελιγμένα projects μπορούν να υλοποιηθούν σε τοπικό επίπεδο και μπορούν να παρέχουν λύσεις για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας, σεβόμενα ταυτόχρονα το περιβάλλον.»

Με την ολοκλήρωση και των τελευταίων τεχνικών ελέγχων, η Ελληνική Τράπεζα θα προβεί άμεσακαι στην ανακοίνωσητων δρομολογίων των μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση