ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξήντα νέοι απόφοιτοι πανεπιστημίων στην PwC Κύπρου

Πέραν των 160 προσλήψεων έκανε η εταιρεία κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου

Η PwC Κύπρου ενέταξε 60 νέους απόφοιτους πανεπιστημίων στα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει για απόκτηση του τίτλου του εγκεκριμένου λογιστή.

Τα νέα μέλη του οργανισμού καλωσόρισαν, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Αυγούστου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου και ο Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Φίλιππος Σώσειλος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ευγενίου εξέφρασε την πίστη του οργανισμού στις δυνατότητες της νέας γενιάς και την πρόθεσή του να συνεχίσει να επενδύει σε αυτήν προσλαμβάνοντας και καταρτίζοντας ταλαντούχους απόφοιτους πανεπιστημίων. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αποτελεσματική αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας της συλλογικής προσπάθειας για επίτευξη υγιούς και βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης. Οι νέοι της Κύπρου αποτελούν την κινητήρια δύναμη του μέλλοντος της χώρας μας και η PwC θα συνεχίσει να τους παρέχει την απαραίτητη στήριξη και τα εφόδια για να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2018, η PwC προσέλαβε περισσότερα από 160 άτομα, ανάμεσά τους και απόφοιτους πανεπιστημίων που εντάχθηκαν στα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού για απόκτηση των τίτλων ACA και ACCA το 2017.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC στις επαγγελματικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρεται από τον οργανισμό, καθώς τα ποσοστά επιτυχίας τους ξεπερνούν τον διεθνή μέσο όρο. Χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2018, οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC Κύπρου πέτυχαν συνολικά 15 παγκόσμιες και παγκύπριες διακρίσεις στις επαγγελματικές εξετάσεις του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Κε Hourican, αν η συζήτηση βλάπτει την Τρ. Κύπρου, σκεφτείτε να αλλάξετε δικηγόρους. Ακόμα μπορείτε ...»
Loucas  |  15:18

Το ακριβό διαζύγιο των Μπέζος

«Ολες οι γυναικες θα ηθελαν να ειναι στην θεση της κας μπεζου!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:31

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Ο κος Χούρικαν εθελοτυφλεί! Αγνοεί ότι ο σεντερ φορ του γηπέδου ειναι ο κος Πολυβίου. Με την κρίση του ...»
Πανικοδημος  |  10:53

Ξηλώνουν το Ανώτατο Δικαστήριο

«Ο βασικός νόμος της φύσης – και της κοινωνίας – είναι: «ότι δεν ελέγχεται είτε εκρήγνυται είτε ...»
Ai Em  |  09:29

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X